Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Τελείως αρνητική και η τελευταία δημοσκόπηση για τη Νέα ΝΔ

Ο Πάνος δεν θέλει να βγάλει τον κόσμο της ΝΔ στους δρόμους και να πανηγυρίσει. Καλά το κάνει γιατί ο κόσμος δεν πρόκειται να βγει. Στην χθεσινή δημοσκόπηση της GPO επιβεβαιώνεται ότι ακόμα και οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν έχουν πειστεί για την πολιτική του Αρχηγού Αντώνη. Η νέα ηγεσία δεν μπορεί ούτε τον κόσμο της να συσπειρώσει, όχι να βγάλει στους δρόμους τους ψηφοφόρους της; Πόσο μάλλον όταν το 35% των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι

.... αρνητικό απέναντι στις θέσεις του Σαμαρά για την οικονομική κρίση και την πολιτική των μυστικοσυμβούλων του!
Οι νεοδημοκράτες για το έργο της ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζονται εντελώς διχασμένοι. Το 49% εκφράζεται θετικά και το 46% αρνητικά. Πού πας ρε Πάνο να ξεσηκώσεις τον κόσμο και να τον στείλεις στην πλατεία να φωνάζει «Ελλάς-Ελλάς»; Είσαι καλά; Ο Αρχηγός βλέπει την πλάτη του Παπανδρέου από 10 μονάδες μακριά και αισθάνεται την ανάσα του Καρατζαφέρη που συγκεντρώνει 38 μονάδες ενώ ο Αντώνης 40,2%!

Στο έργο της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάτωσαν τα στελέχη της Νέας Ρηγίλλης. Και εδώ αρνητικό το ισοζύγιο για τη ΝΔ και μάλιστα προς το χειρότερο από την προηγούμενη δημοσκόπηση. Οι αρνητικές γνώμες πήγαν απ’ το κακό 63,5% στο χειρότερο 66,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια :