Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Πιο πολύ και απ’ τους ενόχους ο Λαός θα τιμωρήσει τους αμετανόητους!

Το λιγότερο που έχουν να κάνουν πάνω στην κορύφωση της κρίσης και της οργής, όσοι σώφρονες πολιτικοί υπάρχουν ακόμη, είναι να επιδείξουν πραγματική σεμνότητα και ταπεινότητα (όχι σαν εκείνη του Καραμανλή…) Να αφουγκραστούν με προσοχή τη δίκαιη αγανάκτηση των απλών πολιτών που απεγνωσμένα ζητούν απαντήσεις στο ερώτημα: «Πού πήγαν τόσα λεφτά;…;» Δεν είναι ώρα για να βγάζει κανείς την ουρά του απ’ έξω, πολύ περισσότερο, όταν συμμετείχε με οποιοδήποτε τρόπο στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων 30 ετών που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού…
Γι’ αυτό, μόνο ως πρόκληση στο κοινό περί δικαίου αίσθημα μπορεί να εκληφθεί το ψευδεπιχείρημα των «σαμαρικών», ότι ο Αρχηγαντώνης δεν έχει… ευθύνη, είτε γιατί ήταν «έξω από την ηγετική ομάδα του Καραμανλή», είτε -ακόμη χειρότερα- γιατί ήταν… «εκτός πολιτικού συστήματος»!!! Αίσχος και ντροπή τους να υποτιμούν τόσο πολύ τη νοημοσύνη και τη μνήμη μας!
Η μεγαλύτερη ιστορική ευθύνη του Σαμαρά (βαρύτερη και από εκείνη του Καραμανλή ή οιουδήποτε άλλου!) είναι... τα όσα εγκληματικά διέπραξε στις αρχές της δεκαετίας του 1990! Τότε που συνεργάστηκε με το «σύστημα», για να ανατρέψει το Μητσοτάκη, τον μόνο και πρώτο πρωθυπουργό που πάσχισε, με προσωπικό κόστος, να αναχαιτίσει τον οικονομικό κατήφορο της χώρας. Και τι έκανε ο Ζιγδαντώνης; Τον πρόδωσε, τον ανέτρεψε, και παρέδωσε τη χώρα για μια δεκαετία στο ΠΑΣΟΚ, για να ολοκληρώσει την καταστροφή που ξεκίνησε το 1981!
Αυτό είναι το «έργο» του Αντωνάκη, και γι’ αυτό δεν θα τον συγχωρήσουμε ποτέ! Κυρίως, γιατί -ακόμη και σήμερα- εμφανίζεται προκλητικά αμετανόητος και αλαζόνας! Αιδώς, Μεσσήνιε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :