Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ο Αρχηγαντώνης διέταξε την διαγραφή Παυλίδη

Με τυχοδιωκτικές διαδικασίες προχωρά η «αυτοκάθαρση» της Νέας ΝΔ. Συνοπτικές διαδικασίες και τυχάρπαστες μεθόδους. Ο μπαμπούλας της Δεξιάς διαγράφει τα βαρίδια για να δημιουργηθεί ζωτικός χώρος για τους πραγματικούς ένοχους βαρέων βαρών. Στη νέα ΝΔ δεν υπάρχει χώρος για βαρίδια μόνο για πρωταθλητές στην καταστροφή της χώρας. Μιλάμε γι’ αυτούς που κυβερνούσαν τη χώρα από το Μαξίμου και κάρφωναν στα ΜΜΕ όσους ήταν ανεπιθύμητοι, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι όσοι παραδίδονταν στη φωτιά των πασοκικών ΜΜΕ δεν είχαν λερωμένη τη φωλιά τους. Το σημαντικό όμως ήταν να καλυφθούν οι πραγματικοί σκανδαλοπαραγωγοί.
Τα μεγάλα ψάρια πάντα τρώνε τα μικρά και μεις πολύ αργότερα μαθαίνουμε ποιος είναι το αφεντικό και ποιος υπέγραφε τα συμβόλαια με τις καταδίκες. Ακόμα και ο Γιαγκούλας θα δικαιούνταν απολογία. Ο Παυλίδης …. όχι δεν δικαιούται. Αφού έτσι επιθυμεί ο Αρχηγός. Χωρίς να ενημερωθεί κανένας και μακριά από τα φώτα των δελτίων ειδήσεων. Στους σκοτεινούς διαδρόμους της νέας Ρηγίλλης αποφασίζονται οι εκτελέσεις και τρέχει το αίμα. Στήνεται το υπεραρχηγικό κόμμα του Αντώνη. Με τέτοια μυαλά θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα.
Ο Παυλίδης ακόμα και αν είναι μπερδεμένος σε υπόθεση που «μάτωσε την παράταξη» δικαιούνταν καλύτερης μεταχείρισης. Καυτηριάζουμε τις μεθόδους Πολιτικής Άνοιξης, που επιχειρείται δια της δήθεν αυτοκάθαρσης, να επιβληθούν στη Νέα Δημοκρατία, ένα κόμμα υπέρμαχο των δημοκρατικών διαδικασιών. Ένα κόμμα του οποίου η φυσιογνωμία αλλοιώνεται και το «ταμείο που θέλει να κάμει ο Αρχηγός» θυμίζει όχι δημοκρατία αλλά αρένα μίσους και σφαγής. Το αίμα να τρέξει από τις σκάλες για να φύγουν οι ανεπιθύμητοι και όχι γιατί πράγματι επιδιώκεται μια αντεπίθεση στο ΠΑΣΟΚ ή ένα καλύτερο μέλλον για το κόμμα. Η κάθαρση είναι εκ των προτέρων αποτυχημένη γιατί κινείται σε ρυθμούς δημοσκοπήσεων και όχι σε ειλικρινή διάθεση ανανέωσης.
Καλό κουράγιο αύριο στη Ρόδο, όπου μαθαίνω ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα και μεγάλη οργή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :