Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Επίδειξη νεοφασιστικής αρχηγικής αλαζονείας από τον Εφιάλτη!

Εάν υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει ιστορικά και διαχρονικά βλάψει τη λειτουργία της ΝΔ αυτό είναι ο σημερινός επιβήτωρ του προεδρικού θώκου κ. Αντώνης Σαμαράς! Αυτός είναι διαγραμμένος και καταδικασμένος στις συνειδήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των πραγματικών Νεοδημοκρατών! Αυτός είναι ο υπεύθυνος για τα σημερινά χάλια της Ελλάδας, αυτός είναι ο ένοχος για όλη τη βρωμιά και την πολιτική αλητεία των τελευταίων 20 χρόνων!
Το λιγότερο που δικαιούται, λοιπόν, ο Εφιάλτης είναι να αποφασίζει και διατάσσει ποιος θα μείνει ή ποιος θα φύγει από τη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη! Τυπικά μπορεί να διαγράψει όσους θέλει… Θα μείνει όμως μόνος και έρμος, μαζί με τα νεοδεξιά φαντάσματα και τους ψυχωτικούς μυστικοσυμβούλους που τον οδηγούν από αθλιότητα σε αθλιότητα!
Το ποιος είναι ή δεν είναι ο Αριστοτέλης Παυλίδης -ή ο κάθε Παυλίδης- δεν μας απασχολεί. Σ’ αυτή την ευνομούμενη Πολιτεία υπάρχει Κράτος Δικαίου, Δικαιοσύνη, Θεσμοί. Εάν ο Παυλίδης έπρεπε να λογοδοτήσει για πράξεις ή παραλείψεις του στη Δικαιοσύνη και αυτό δεν έγινε, η αποκλειστική ευθύνη βαρύνει τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ κ. Καραμανλή που επέλεξε τη συγκάλυψη και επέβαλε στους Βουλευτές του ψήφο κομματικής πειθαρχίας με την απειλή των… πρόωρων εκλογών που έτσι κι αλλιώς τελικά δεν απεφεύχθησαν! Έμεινε μόνο η «ρετσινιά» του κουκουλώματος των σκοτεινών υποθέσεων της νεοκαραμανλικής ακαθαρσίας.
Σήμερα, ο πιο μοιραίος για τη ΝΔ, ο Σαμαράς, επισημοποιεί την... ανακήρυξη του νεοφασιστικού αρχηγισμού ως βασικού πολιτεύματος του κόμματος. Ζούμε, όμως, στον 21ο αιώνα, και τέτοιες μεθοδεύσεις δεν έχουν καμία τύχη. Ο ίδιος και τα θλιβερά στελέχη που τον εξωθούν στην αυτογελοιοποίηση θα μείνουν τελικά μόνοι με το… τιμόνι στο χέρι! Το αμάξι και οι επιβάτες θα έχουν πάει αλλού…

Δεν υπάρχουν σχόλια :