Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Αντώνης Κωτσόβολος:διαγραφές σε πολλές δόσεις. (Ι)

Σιγά σιγά μην σπρώχνεστε. Το μαγαζί βαράει διάλυση! Όλοι θα πάρετε. Έχει και για σένα μια διαγραφή ο Αρχηγός. Στο τσεπάκι του!
Εδώ οι καλές διαγραφές. Οι δικές μας είναι οι καλύτερες. Με δόσεις Ο μπαμπούλας της Δεξιάς Αρχηγός Αντώνης, ποτέ δεν κοιμάται. Σε περιμένει στη γωνία. Εσύ που πλήγωσες τον Αρχηγό σε περιμένει η Ιερά Εξέταση της Πολιτικής Άνοιξης. Ούτε που θα σε ρωτήσουν ή θα σου ζητήσουν απολογία. Σαχλαμάρες. Αποβάλλεσαι δια ροπάλου και με διαδικασίες express. Όλα τα σφάζει η Νέα ΝΔ, όλα τα μαχαιρώνει! Αναμένατε στο ακουστικό σας για την επόμενη διαγραφή. Στο επόμενο spread up ή limit down! Έτσι κάνει ταμείο ο Αρχηγός! Step by step. Στράτα και στρατούλα! Και ακόμα δεν είδατε τίποτα!
Για την εποχή της κρίσης …. Αντώνης Κωτσόβολος. Δεν υπάρχει άλλος, γίγαντας μεγάλος! Φτάνει πιά! Παυλίδης δεν περνά. Παυλίδη βαρίδι, βγες απ’ το παιχνίδι. Βρε δεν είναι εδώ Ελλάς, κυβερνά ο Σαμαράς.
Σαμαρούλες και σαμαρούλια μου, φιλάκια και να προσέχετε στον κατήφορο που έχετε πάρει! Ποτέ δεν ξέρεις που είναι ο πάτος και τι σε περιμένει εκεί κάτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια :