Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Ζητείται από τον Ελληνικό Λαό η υπέρτατη θυσία, αλλά στο βάθος του ορίζοντα ξαναγεννιέται η ελπίδα - Πάνω απ’ όλα να σωθεί η Ελλάδα» (βίντεο)

Ο κορυφαίος σήμερα εν ζωή πολιτικός ηγέτης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έκανε απόψε στο κεντρικό δελτίο του MEGA κατάθεση ψυχής. Κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Έλληνες, κόμματα και πολίτες, για να σωθεί η Ελλάδα, που είναι ο υπέρτατος στόχος. Χρέωσε ευθύνες στο Γιώργο Παπανδρέου για τους χειρισμούς των τελευταίων μηνών (που επιδείνωσαν την ήδη κακή κατάσταση), αλλά επεσήμανε πως αυτήν την ώρα η κριτική και οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των κομμάτων είναι επικίνδυνη πολυτέλεια, όταν διακυβεύεται η ίδια η Ελλάδα. Τόνισε την ανάγκη μέσα στα όποια περιθώρια υπάρχουν να προστατευθούν όσοι Έλληνες ζουν στα όρια της φτώχειας, οι υπόλοιποι όμως θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε με θυσίες ανάλογα με τις δυνάμεις μας. «Στο βάθος του ορίζοντα ξαναγεννιέται η ελπίδα», είπε στο ξεκίνημα της συνέντευξής του, αφού τελικά η Ελλάδα απέφυγε τη χρεωκοπία με τη στήριξη της Ευρώπης. Άσκησε όμως κριτική στις παλινωδίες και καθυστερήσεις της Μέρκελ, που όπως χαρακτηριστικά είπε, «μας έβγαλε το λάδι» μέχρι να πει το «ναι»!

Παρακολουθήστε παρακάτω τη συγκλονιστική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, καθώς και την απαράδεκτη και κινούμενη στα όρια της νομιμότητας και του συντάγματος παρέμβαση λαϊκισμού του εκπροσώπου του ΚΚΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια :