Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Πυρ και μανία ο Βαγγέλας, ο Ερημίτης της Πάρου! Ας πρόσεχε…

Η στρατηγική του Στάλιν της Ρηγίλλης είναι πλέον ξεκάθαρη. Στόχος του ο διασυρμός και η απαξίωση όλων των κορυφαίων και ιστορικών στελεχών της Κεντροδεξιάς που έδωσαν τις σκληρές μάχες στα χρόνια της πράσινης βαρυχειμωνιάς που επέφερε η «Πολιτική Άνοιξη» του Εφιάλτη από το 1993 και εντεύθεν… Όλοι αυτοί είναι έκτοτε εχθροί του Ζιγδαντώνη και η ψυχωτική του ιδιοσυγκρασία ούτε μπορεί ούτε θέλει να τους συγχωρήσει… Ακόμη και αυτούς που κάνουν τις εμετικές κωλοτούμπες και υποτάσσονται στο… μεγαλείο του! Τους δίνει θεσούλες και οφφίτσια με σκοπό να τους ξευτιλίσει!
Κάπως έτσι την πάτησε και ο Βαγγέλας ο Κρητικός… Τον περασμένο Νοέμβρη έβγαινε λάβρος κατά του Σαμαρά που πρόδωσε την παράταξη και δεν τίμησε «το δάκρυ του Εθνάρχη»! Και πριν από λίγες μέρες δέχτηκε το… ξεροκόμματο της τιμητικής αποστρατείας στο «Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής» διά χειρός Αντωνίου Στάλιν! Πού πήγαν τα...κρητικά παντελόνια, ρε Βαγγέλα; Δεν τον ήξερες τον Αντωνάκη τόσα χρόνια; Αλλάζει ο λύκος κι αν γερνά…;
Πίστεψε ο ταλαίπωρος ο Βαγγέλας πως ως πρόεδρος του «Ινστιτούτου» θα μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του… Αμ δε! Στη Νεοσταλινική και Νεοδεξιά ΝΝΔ αυτά δεν περνάνε! Τι ήθελε να μιλήσει για τον Κικίλια (λέγοντας φυσικά αλήθειες που ο κάθε νεοδημοκράτης μονολογεί στους δρόμους και τα καφενεία…); «Δεν είναι πολιτική επιλογή»… Ε, και; Δεν σου αρκεί, Βαγγέλη μου, ότι είναι «επιλογή Σαμαρά»; Επιλογή του «Μεσσία του Έθνους» , του «Μακεδονομάχου» και «Τουρκοφάγου» από την Καλαμάτα; Δε δάγκωνες καλύτερα τη γλώσσα σου, Βαγγέλη μου; Τώρα που είσαι με την… ουρά στα σκέλια είναι καλύτερα; Γιατί σε πήρε τηλέφωνο έξαλλος ο Στάλιν και σε ανάγκασε να κάνεις «διορθωτικές δηλώσεις»… Τέτοιο κατάντημα για τον μάγκα τον Βαγγέλα με τις μουστάκες! Και τώρα κάνει τον… ερημίτη στην Πάρο, για να ηρεμήσει και να ξεπεράσει το σοκ! 
Ποιο σοκ, Βαγγέλη μου; «Σοκ» σημαίνει ότι γίνεται κάτι που δεν το περιμένεις. Αν πραγματικά έπαθες «σοκ» από το χαστούκι του Στάλιν, ε, τότε να πιστέψω, ότι υπάρχει πρόβλημα νοημοσύνης…; Όχι, όχι, δεν το πιστεύω. Και έξυπνος είσαι και ευφυής. Μόνο που είσαι και εαυτουλάκιας, πώς να το κάνουμε… Και δεν τίμησες τα κρητικά σου παντελόνια, όπως η Ντόρα! Γιατί αυτή διέγνωσε εγκαίρως το σχέδιο του Στάλιν και περιέσωσε το κύρος και την αξιοπρέπειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :