Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η κυβέρνηση επιστρατεύει τους γερμανομαθείς

ΤΩΡΑ που οι σχέσεις Ελλάδας- Γερμανίας βρίσκονται σε δύσκολη καμπή- γρουσούζης αποδεικνύεται τελικά αυτός ο Χριστοφοράκος - ευκαιρία να σηκώσουμε το πέπλο και να αποκαλύψουμε ποιοι είναι οι γερμανομαθείς της κυβέρνησης.

ΠΡΩΤΟΣ και καλύτερος ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Εξ ου και δεν είναι τυχαία η κλήσις προς Γερμανόν πρέσβη από τον Πρόεδρο της Βουλής δι΄ υπόθεσίν του. Δηλαδή, για το ανηλεές βρισίδι που μας τραβούν Γερμανοί αξιωματούχοι και ΜΜΕ.

ΓΕΡΜΑΝΟΜΑΘΗΣ είναι και ο ...

..... αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας. Αυτός είχε δουλέψει αρκετά την επίσκεψη Βεστερβέλε αρχές Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Είχαν κανονίσει και να φάνε μαζί την προηγουμένη της συνάντησης του Γκίντο με τον Πρωθυπουργό, αλλά τελικώς ο Δρούτσας έπρεπε να πάει Ουάσιγκτον για τη συνάντηση με τη Χίλαρι Κλίντον, οπότε δεν βρέθηκαν.

Ο ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ ήταν θερμός εν Αθήναις- «οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα»-, όπου φαίνεται να μίλησε διά ζώσης αφήνοντας στην άκρη το γραμμένο κείμενο που του είχαν δώσει οι υπηρεσίες του. Ωστόσο, εν Βερολίνω μάς έκαψε με τις τοποθετήσεις του.

/ ΤΑ ΝΕΑ /

Δεν υπάρχουν σχόλια :