Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

«Δεν υπάρχει θέμα»

Ο Νικόλας Πατέρας με δήλωσή του στη «SportDay» ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού. ...........

................. Ο πρόεδρος της ομάδας του «τριφυλλιού» για μια ακόμη φορά υποστήριξε τον Κοζανίτη τεχνικό και τόνισε πως δεν υπάρχει σκέψη απομάκρυνσής του από την ομάδα. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Η ομάδα πρέπει να βρει τον ρυθμό της», τόνισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» είναι πολύ προβληματισμένος μετά το χθεσινό ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα κόντρα στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, αλλά και με τη γενικότερη εικόνα της ομάδας. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και έγινε μια μίνι συζήτηση για την απόδοση της ομάδας.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρεί πως δεν είναι υπεύθυνος ο Νιόπλιας και ότι για την κατάσταση ευθύνονται οι λάθος χειρισμοί που έγιναν το καλοκαίρι.

Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξει συνάντηση Πατέρα- Νιόπλια προκειμένου να συζητήσουν τα αίτια των κακών εμφανίσεων του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες να αρχίσουν να ψάχνουν στην ξένη αγορά για ελεύθερους προπονητές και εάν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση και οικονομικά προστή να υπάρξουν εξελίξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :