Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Μαζί με το φορτηγό δώρο ένα Καλάσνικοφ!

Οικονομική κρίση βλέπετε και οι έμποροι προσπαθούν να βρουν ό,τι πιο ευφάνταστο για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αρά και τα κέρδη τους. Έτσι λοιπόν, ένας έμπορος φορτηγών στη Φλόριντα μαζί με το όχημα δίνει δώρο και ένα Καλάσνικοφ! ..........

............Η κίνηση του Νικ Γκινέτα, διευθυντή πωλήσεων, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις ωστόσο πέτυχε το στόχο του αφού τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου και των μέσων ενημέρωσης.

"Δεν χρειάζεται να αγοράσεις φορτηγό για να αποκτήσεις ένα ΑΚ-47. Έχεις το δικαίωμα να το αποκτήσεις σε όποια πολιτεία και αν είσαι και με βάση τους ομοσπονδιακούς νόμους. Οπότε πρόκειται απλά για μια διαφήμιση και δεν νομίζω ότι στέλνει λάθος μήνυμα", είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, ο πωλητής ξεκαθάρισε πως μαζί με τα κλειδιά του καινούργιου φορτηγού δε δίνουν και ένα Καλάσνικοφ αλλά μια επιταγή αξίας 400 δολαρίων την οποία ο αγοραστής την εξαργυρώνει σε κατάστημα όπλων.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει διχάσει τον κόσμο στο ζήτημα του αν είναι δέον να δίνονται ως δώρο όπλα. Σε δημοσκόπηση το 51% τάχθηκε υπέρ και το 49% κατά.

Στη Φλόριντα δεν απαιτείται άδεια για αγορά όπλου εφόσον ο αγοραστής δεν έχει καταδικαστεί για κάποιο αδίκημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :