Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

«Χτυπάει» πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στην Ισπανία!

Στην ισπανική πίστα της Ναβάρα θα διεξαχθεί ο τελευταίος γύρος της superleague formula, όπου και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της τρίτης σεζόν της συναρπαστικής αυτής διοργάνωσης, που συνδυάζει τα δυο δημοφιλέστερα σπορ στον κόσμο, το ποδόσφαιρο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. ....................

..................Η τελική μάχη θα κριθεί μεταξύ τεσσάρων συλλόγων, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, οι οποίοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το 1 εκατομμύριο ευρώ που θα απονεμηθεί στον πρωταθλητή της σεζόν.

Ο Ντάβιντε Ριγκόν της Άντερλεχτ διατηρεί το προβάδισμα στην βαθμολογία με 635 βαθμούς, ωστόσο ο Μαξ Βίσελ της Βασιλείας καραδοκεί στην δεύτερη θέση με μόλις 7 βαθμούς διαφορά. Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται ισόβαθμοι (616) οι Γκρεγκ Ντόλμπι της Τότεναμ και Μπεν Χάνλεϊ του Ολυμπιακού.

Στην Ισπανία, ο Μπεν Χάνλεϊ θα κυνηγήσει να αναδείξει πρωταθλητή της Superleague Formula τον Ολυμπιακό, σηματοδοτώντας έτσι και το ξεκίνημα μιας καινούργιας εποχής για τον πειραϊκό σύλλογο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :