Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η "Μάχη της Κρήτης" στα Χανιά και το Ρέθυμνο

O υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Μανώλης Παπαδάκης και οι σύμβουλοι επισκέφθηκαν τον Αποκόρωνα.
Αύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων και το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών. Ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Σταθμού.
Στο Ρέθυμνο ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Μαλλιαρός και οι .........
......... υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι συναντήθηκαν με το διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ Γεώργιο Μοσχοβάκη όπου τους ενημέρωσε για τα προβλήματα ζωτικής σημασίας που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.
Ο κ. Μαλλιαρός συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ κ. Γιάννη Σαριδάκη και άκουσε τα αιτήματα τους, αναφορικά με τα προβλήματα των εφημεριών.
Η περιοδεία στη συνέχεια περιλάβανε επίσκεψη στην πολεοδομία και έκλεισε στο σύλλογο “Αγάπη”, μια εξαιρετική φωλιά ανθρωπιάς και κοινωνικής προσφοράς.
Ο κ. Μαλλιαρός με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που τον συνόδευαν κατέθεσαν ένα συμβολικό ποσό ως δωρεά στο Σύλλογο, συγχαίροντας παράλληλα το προσωπικό για το πολυδιάστατο και σημαντικό έργο που επιτελεί στο συνάνθρωπο.
Αύριο και μεθαύριο ο κ. Μαλλιαρός θα συνοδεύσει την ανεξάρτητη Βουλευτή κ. Ντόρα Μπακογιάννη στην περιοδεία της στο Νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :