Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Εμπρός μαρς! Όλα τα Βαρίδια στη σειρά… Με Αρχηγό το Σαμαρά!!!

Καλά, τι έλεγε ο Σαμαράς ότι «τα βαρίδια δεν έχουν θέση στη ΝΝΔ»; Δηλαδή ο Κόκκινος Πάνος και ο Βαγγέλας του «Ινστιτούτου» θα πρέπει να εκληφθούν ως… «ελαφρίδια»; Γιατί σήμερα και οι δύο παρήλασαν από την Εξεταστική της Βουλής για το Σκάνδαλο των ΟμολόγωνΣτα υπουργεία που και οι δύο ήταν υπεύθυνοι επί Καραμανλή διακινήθηκαν σκανδαλώδη ομόλογα… Σήμερα και οι δυο ισχυρίζονται, ότι… «δεν είχαν καμία σχέση ή γνώση» του πράγματος… Κάποιοι… υπάλληλοι φταίνε… ως συνήθως!
Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τις μαρτυρίες τους. Άλλωστε δεν είμαστε δικαστές. Ακόμη όμως και αν οι ίδιοι δεν έδωσαν εντολή για τα «τοξικά» ομόλογα, αντικειμενική ευθύνη ως αρμόδιοι Υπουργοί δεν έχουν; Τι ρόλο έπαιζαν στα Υπουργεία τους; Δημόσιες σχέσεις έκαναν…; Φανταστείτε να ήταν η Ντόρα Υπουργός σε χαρτοφυλάκιο που εμπλέκεται με το μέγα Σκάνδαλο!!! Θα είχαν βουίξει οι καταβόθρες του σαμαρισμού….
Όσο για τα περίφημα «βαρίδια», αυτά έχουν σφιχταγκαλιαστεί με τον Αντώνη. Χρειάζονται, για να πάει για τα καλά στον πάτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :