Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Έτοιμος να πείσει ο Αντώνης τον ελληνικό λαό. Η ΔΕΘ είναι μόνο η αρχή.

Σύντομα θα τρίβεται τα μάτια σας!
Απολύτως έτοιμος είναι ο Αντώνης για να εφαρμόσει το μίγμα του. Μέχρι κα την οδοντοστοιχία έφτιαξε για να φαίνεται καλύτερα το χαμόγελο στην TV. Πιο χολυγουντιανάτο! Με χαλασμένο δόντι ο λαός δεν πείθετε! Άσε που το μίγμα του, παραπέμπει στα ταλέντα που έχει και στην μεγάλη ικανότητά του στα οικονομικά, μεγάλος οικονομολόγος γαρ.
Τον Ιούνιο στο Ζάππειο δεν ήταν απολύτως έτοιμος και τόσο μεγάλος και γι’ αυτό δεν επείσθη ο λαός. Τώρα όμως έχει πλήρη γνώση των τεκταινομένων και θα .........

.......... αποδειχθεί στην ΔΕΘ. Έχει κάνει προπόνηση σε όλες τις ερωτήσεις που πρόκειται να του θέσουν οι δημοσιογράφοι! Ο ελληνικός λαός περιμένει εναγωνίως την σωτήρια παρέμβαση Αντώνη. Ο λαός είναι έτοιμος πλέον να εκδιώξει το μνημόνιο και ας οδηγηθεί όπου ήθελε προκύψει. Ας είναι και πτώχευση! Όλα τα αντέχει πλέον η Ελλάδα. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μετά την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ. Ο χάρτης στις εκλογές θα γίνει ξανά γαλάζιος και στο πλάι του Αντώνη θα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Κωστάκης ο δίκαιος και δικαιωμένος. Ο πρώην δεδικαίωτε και ο Αντώνης ξανά προς τη λ(δ)όξα τραβά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :