Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Αντώνιος, ο Ρίψασπις «Μακεδονομάχος»!...!

Δεν φτάνει που απομόνωσε -για πρώτη φορά στην ιστορία της- τη ΝΔ από την Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά και τα κέντρα λήψης των κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης, άφησε και τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό, Νίκολα Γκρούεβσκι, να αλωνίζει ανενόχλητος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος!
Όπως βλέπετε στην πλαϊνή φωτογραφία από την πρόσφατη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ, ο Γκρούεβσκι δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει και -εκμεταλλευόμενος την παντελή απουσία ελληνικής φωνής- να δώσει μάχη για τις εθνικιστικές και αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων
Συνέπεια: Στη συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΕΛΚ έγινε σχεδόν ομόφωνα δεκτή...η αναβάθμιση του VMRO σε συνδεδεμένο μέλος του ΕΛΚ. Όπου VMRO είναι η Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση, δηλαδή το εθνικιστικό κόμμα του Πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεβσκι. Και λέμε σχεδόν ομόφωνα, γιατί από τα 50 και πλέον μέλη του ΕΛΚ που έδωσαν το παρών, μόνο η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε την πρόταση. Όμως η αντιπροσωπεία της ΝΔ ήταν υποβαθμισμένη, αφού ο αρχηγός του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, ήταν απών!
Πού ήταν ο… «Μακεδονομάχος» Σαμαράς; Προτίμησε την ασφάλεια της ενδοχώρας, όπου μπορεί να επιδίδεται σε ακραίες λαϊκίστικες εξάρσεις χωρίς επιχειρήματα και αντιπροτάσεις! Εγκατέλειψε ένα εθνικό μέτωπο και άφησε τους Σκοπιανούς να παίζουν χωρίς αντίπαλο στη σύνοδο του ΕΛΚ!
Αυτός ήταν πάντα και αυτός παραμένει ο Αρχηγαντώνης: δειλός, φοβικός και επικίνδυνος για την Ελλάδα και τα πραγματικά πατριωτικά μας συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :