Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα για τον Κώστα Κατσουράνη

Στη μεγάλη οθόνη θα δούμε τον Κώστα Κατσουράνη τον ερχόμενο Δεκέμβριο καθώς θα συμμετάσχει στην ταινία "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 2010". ...............


.............Ο ποδοσφαιριστής άφησε για λίγο την μπάλα και ξεδίπλωσε τις υποκριτικές του ικανότητες για χάρη του νέου φιλμ. Ωστόσο, το έργο του δεν ήταν και πολύ δύσκολο αφού υποδύθηκε τον εαυτό του! Μαζί με τον Κώστα Βουτσά -ο οποίος έχει το ρόλο του λυκειάρχη- έμαθε στους μαθητές την τέχνη του ποδοσφαίρου.
Εκτός από τον ποδοσφαιριστή στην ταινία παίζουν η Νένα Χρονοπούλου που ερμηνεύει το ρόλο της γραμματέας του λυκειάρχη, η Ματούλα ως καθαρίστρια, ο Στιβ Ντούζος ο οποίος από μαθητής γίνεται καθηγητής με συναδέλφους του, τους Ηλία Κωνσταντίνου, Νίκο Σταγόπουλο, Ελένη Φιλίνη και Τέτα Κωνσταντά.

Γυμνάστρια θα είναι η Ορθούλα Παπαδάκου ενώ guest εμφανίσεις θα κάνουν οι Μιχάλης Ασλάνης, Λευτέρης Πανταζής, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιάννης Γαλάτης, Κρίστι Κρανά αλλά και ο Γιάννης Φλωρινιώτης ο οποίος εξηγεί στους μαθητές τα μυστικά ενός επιτυχημένου σόου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :