Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

«Προς τι οι ανακοινώσεις; Δεν υπάρχει θέμα…»

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει έκπληκτοι με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και του Άρης και ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να προβούν σε ανακοίνωση –απάντηση καθώς θεωρούν ότι δεν υπάρχει θέμα αφού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είπε ποτέ να φύγει ο κ. Τεροβίτσας και απλά ζήτησε να τηρηθούν οι κανονισμοί.
«Για το θέμα το οποίο δημιουργήθηκε εμείς ξεκαθαρίζουμε πως ο κύριος Μαρινάκης δεν.........

.......... ζήτησε αντικατάσταση του κυρίου Τεροβίτσα από τον κύριο Βασσάρα. Απλά ζήτησε να τηρηθεί το αυτονόητο, δηλαδή να εφαρμοστούν οι αρμοδιότητες που έχει ως μάνατζερ ο κύριος Βασσάρας.
Βάσει των αρμοδιοτήτων του ο κύριος Βασσάρας έχει τον έλεγχο για όλα τα βασικά ζητήματα στον χώρο της διαιτησίας. Ο κύριος Μαρινάκης, λοιπόν, ζήτησε να συνυπογράφουν οι κύριοι Τεροβίτσας και Βασσάρας τους ορισμούς των διαιτητών και να υπάρχει έτσι πιο μεγάλη βαρύτητα σε αυτήν τη διαδικασία. Σαφώς και ο κύριος Μαρινάκης δεν είχε την εξουσιοδότηση να ζητήσει την αλλαγή του κυρίου Τεροβίτσα, όμως δεν ζήτησε κάτι τέτοιο», ξεκαθαρίστηκε από πλευράς Ολυμπιακού.
«Εμείς δεν πρόκειται ν' απαντήσουμε με ανακοίνωση. Επίσης δεν κατανοούμε γιατί έγινε τόσο μεγάλο αυτό το θέμα. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν ανακοινώσεις, από τη στιγμή που δεν ζητήθηκε να φύγει ο κύριος Τεροβίτσας», αυτή είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Γιώργος Γερακανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :