Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Βαθύ ΠΑΣΟΚ καλεί νέο ΠΑΣΟΚ .....

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ καλεί έντρομο το νέο ΠΑΣΟΚ. Παιδιά που πάτε; Ο κόσμος βράζει. Βάζετε χέρι στην τσέπη του εργάτη και του αγρότη. Δεν γίνονται αυτά από κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Τέτοια και άλλα «διασκεδαστικά» μηνύματα φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου με αποστολείς αρχισυνδικαλιστές, εργατοπατέρες και μεγαλογραμματείς .
Το Μαξίμου απαντά ότι έτσι είναι και έρχονται χειρότερα. Οι απεργίες να μην υποδαυλίζουν μίση και πάθη αλλά μόνο να εκτονώνουν την άσχημη κατάσταση. Ξέρετε ποιο σύνθημα επιστρατεύτηκε για να πείσει τους επικεφαλείς των διάφορων σωματείων που στέλνουν τα άσχημα κοινωνικά μηνύματα στο Μέγαρο; «Αγαπάς το ΠΑΣΟΚ; Απόδειξη!» Οι καταστάσεις είναι κρίσιμες και ακόμα δεν είδατε τα χειρότερα! Το σύνθημα που προτείνεται να χρησιμοποιούν οι διάφοροι μεγαλοπαράγοντες του ΠΑΣΟΚ στις επαφές τους με μικρότερα στελέχη είναι «Τώρα, οι Βρυξέλλες αποφασίζουν πια για μας»
Αρκούν άραγε κάποιες εκφράσεις για να σταματήσει η κοινωνική οργή που έρχεται; Αρκούν οι μεσολαβήσεις κάποιων βολεμένων και καλοπληρωμένων συνδικαλιστών για να σταματήσει η έκρηξη που πλησιάζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια :