Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι η οικονομία αλλά η εγκληματικότητα ...

Μας τρέλαναν τα ΜΜΕ από το πρωί έως το βράδυ με τα θέματα της οικονομίας και την επιτήρηση και τα δήθεν κλαψουρίσματα των δημοσιογράφων που έγιναν πάμπλουτοι τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η επιτήρηση είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα αυτή την ώρα της απόλυτης απελπισίας και του κατήφορου.

Ποιος την δημιούργησε?

Οι πολιτικοί βέβαια με πρωτεργάτη τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού που μοίρασε τα οικονομικά πακέτα στους ημετέρους για να φτιάξει το κομματικό κράτος αντί να τα διοχετεύσει σε έργα υποδομής. Την δημιούργησαν οι πολιτικοί όλων των ....
... αποχρώσεων που μπούκωσαν το δημόσιο τομέα με τεμπέληδες, που έγδυσαν εν συνεχεία το κράτος με τις μίζες που ζητούσαν από πολίτες που και αυτοί είχαν φάει απο τα πακέτα και δεν υπολόγιζαν τα χρήματα προκειμένου να κάνουν την παρανομία τους.

Αυτό το άγριο φαγοπότι δεν μπορούσε κανένας να το σταματήσει παρά μόνο αυστηροί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

Λυπόμαστε αλλά αυτή ήταν η καλύτερη και η μόνη ίσως λύση να σταματήσει η ρεμούλα του δημοσίου χρήματος που ξεκίνησε με την περίφημη ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου για τον Λούβαρη "ας έπαιρνε ένα δωράκι όχι όμως πεντακόσια εκατομμύρια".

Αντί να πάει φυλακή ο Λούβαρης έγινε σύμβολο για να τον μιμηθούν χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας.

Πόσοι? Ίσως γύρω στους πεντακόσιες χιλιάδες δημοσίους "λειτουργούς" με αρχηγούς την πλειονότητα των πολιτικών που είχαν πρόσβαση στην εξουσία.

Επομένως οικονομικά αυτή τη στιγμή έχουμε πραγματικά λύσει το πρόβλημά μας, άσχετα αν θα το πληρώσουν τελικά οι έντιμοι, οι χρήσιμοι και οι εργατικοί πολίτες αυτού του δύσμοιρου τόπου.

Όμως οι εξελίξεις θα έλθουν νομοτελειακά και κατκλυσμιαία από έναν άλλο τομέα.

Οι πολίτες στην πλειονότητά τους θα φτωχύνουν αλλά μέσα στη χώρα οι δήθεν διεθνιστές έχουν αφήσει να εισέλθουν περί τα τρία εκατομμύρια λαθρομεταναστών που μέχρι τώρα έκαναν κάποιο θέλημα και έβγαζαν κανένα ευρόπουλο, όταν όμως δεν υπάρχουν πια αυτά τα έξτρα χρήματα στον γενικό πληθυσμό ποιος θα συγκρατήσει αυτά τα πλήθη που θα επιδοθούν σε πράξεις εγκληματικότητας προκειμένου να επιβιώσουν?

Σύντομα οι Έλληνες θα δουν να αυξάνονται οι πράξεις βίαιης συμπεριφοράς με γεωμετρική πρόοδο, οι αλλοδαποί θα μπαίνουν στα σπίτια και δεν θα κλέβουν μόνο χρήματα αλλά και τρόφιμα, λάδι, αλεύρι και ό,τι άλλο βρουν.Kαι αυτό γιατί οι αλλοδαποί δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν από τις επιχειρήσεις.Πλέον είναι πάρα πολλοἰ και οι εποχές δύσκολες...

Τι θα κάνει τότε ο ανυπεράσπιστος πολίτης κύριε Χρυσοχοϊδη? Θα πάρει το δίκανο και θα πυροβολεί όποιον μπαίνει στο σπίτι του?

Και αν το κάνει πως θα αντιδράσουν οι αλλοδαποί?

Και αν δεν το κάνει ο Έλληνας πολίτης ποιος εγυυάται ότι δεν θα γίνει προβοκάτσια σαν αυτή στα Χανιά με το κάψιμο της Συναγωγής των Εβραίων απο αμερικανούς στρατιωτικούς?

Ποιοι απεργάζονται σενάρια διχασμού, αναστατώσεων με βία και εγκληματικές πράξεις?

Θυμάστε πως ξεκίνησε ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας από έναν γάμο που σκοτώθηκαν μερικοί κάτω απο συνθήκες προβοκάτσιας?

Η συνταγή είναι γνωστή και ακολουθείται για την ώρα με μαθηματική συνέπεια.

Προβοκάτσια και εμφύλιος σπαραγμός.

Αντί η κυβέρνηση να ασχολείται με την οργάνωση της αστυνομίας και την επιβολή της τάξης, παραληρεί για να δικαιολογήσει τα οικονομικά αδιέξοδα που και τα δικά της στελέχη δημιούργησαν.

Κύριε Χρυσοχοϊδη -που δεν σας ακούω καθόλου τώρα τελευταία να επαίρεσθε κατά την προσφιλή σας συνήηθεια- βγείτε και πείτε στον Ελληνικό λαό τι τον περιμένει πραγματικά και απο που θα του έλθει το "μεγάλο κακό", όχι βέβαια από την οικονομία.
/ U- Demand /

Δεν υπάρχουν σχόλια :