Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Γιατί στην επιστολή Καραμανλή προς Χριστοφοράκο υπάρχει και σφραγίδα «karamanlis»;

Πολύ λίγοι το έχουν προσέξει. Η περίφημη ευχαριστήρια επιστολή Καραμανλή προς Χριστοφοράκο (για τα λουλούδια και γλυκά που έστειλε ο κύριος 2% στη Νέα Δημοκρατία) φέρει σφραγίδα «karamanlis» με λατινικούς χαρακτήρες στο πάνω αριστερό μέρος της επιστολής.
Και όμως! Η σφραγίδα κρύβει είδηση, αν και κανένας σχεδόν δεν ασχολήθηκε μαζί της. Ο Τάσος Τέλλογλου αποκάλυψε ότι αυτές τις σφραγίδες τις έβαζε ο ίδιος ο Χριστοφοράκος. Είχε δηλαδή στο γραφείο του, δικές του σφραγίδες, με ονόματα πολιτικών.
Σύμφωνα με το Τάσο Τέλλογλου, αυτές οι ειδικά κατασκευασμένες για τον Χριστοφοράκο σφραγίδες δεν ήταν τυχαίες. Χρησιμοποιούνταν για τις αποστολές «αποδείξεων» στα κεντρικά της Siemens. Φυσικά εννοείται ότι για να αποστέλλονται τέτοιες επιστολές στα κεντρικά, δεν αφορούσαν ευχαριστώ για λουλούδια αλλά επιβεβαίωση της «δουλειάς» που έγινε!
Πράγμα που σημαίνει ότι στα κεντρικά βρίσκονται όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την εισροή χρημάτων από την Siemens στα δύο μεγάλα κόμματα και ένα μικρότερο κεντροδεξιό!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :