Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η αβάσταχτη κωλοτούμπα του Νομάρχου…

Βγήκε πάλι σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο «MEGA Σαββατοκύριακο» και τι δεν είπε! Τον… «πλήγωσε» η Ρηγίλλης, τον αδίκησαν, εκείνος πειθάρχησε για να μη διασπάσει, τάχα, το κόμμα και άλλα τέτοια. Από τη μια ήταν να τον λυπάσαι και από την άλλη να οργίζεσαι με τους επιφανείς «κωλοτούμπες» που πασχίζουν να εμφανίσουν την οσφυοκαμψία ως… «λογική»!
Στην πραγματικότητα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας εμφανίστηκε αμετανόητος για την ......

...... επιλογή του να κατεβάσει τον αδελφό του ως Αντιπεριφερειάρχη. Κατανοητόν, αφού, όπως ισχυρίστηκε, ο Διονύσης Ψωμιάδης έχει προσφέρει στη Θεσσαλονίκη και στη Νέα Δημοκρατία και δεν έχει «πάρει». Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενά του. Τότε γιατί επέλεξε να απεμπολήσει ένα τόσο ικανό συνεργάτη και να «στραπατσαριστεί» από τους «κοριούς» και τους συνεργάτες της ηγεσίας του κόμματός του…; Ή ο Σαμαράς είχε δίκιο και πρέπει να το αναγνωρίσει και να σταματήσει τις κλάψες στα κανάλια ή, στην αντίθετη περίπτωση, να προτιμήσει την ηρωική έξοδο και όχι το ξεπούλημα των αρχών του (αν… υπάρχει κάτι τέτοιο…) και των επί οκταετία συνεργατών του!
Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη, κύριε Νομάρχα, είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτό από ένα λαό που έχει αηδιάσει με τους πολιτικαντισμούς και τις κυβιστήσεις όσων νοιάζονται μόνο για την… καρέκλα!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :