Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα πει «αδιαπραγμάτευτα τα όρια της αξιοπρέπειάς μας»;

Τίθεται εν αμφιβόλω η αξιοπρέπειά μας;
Μοιάζει αστείο αλλά στην προσπάθειά τους να μας πείσουν ότι «δεν πουλάνε» τίποτα, έδωσαν ρεσιτάλ τριτοκλασάτης ερμηνείας το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ!     Τί βγήκε και είπε ο Πεταλωτής; «Η κυβέρνηση παίρνει εντολές μόνον από τον ελληνικό λαό». Πόσο .......................
...........................
συγκεκριμένο είναι αυτό; 

Γιατί υπάρχει η ανάγκη, μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση να υπενθυμίζει ότι παίρνει εντολές από τον ελληνικό λαό; Για να το «υπενθυμίζουν» θα πει ότι δεν υπολογίζουν καθόλου τον ελληνικό λαό. Γιατί αν ρίξουμε μια ματιά στο προεκλογικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης θα δούμε ότι πράγματι δεν τον υπολογίζουν ….
Έδιναν υποσχέσεις λες και ζούσαν σε άλλο πλανήτη ή μοίραζαν στραγάλια. Είχαν και αυτοί μαγικά φίλτρα για όλα μας τα προβλήματα. Γι’ αυτό και έτρεξε ο ελληνικός λαός και τους έδωσε «εντολή»! Κατά πόσον σεβάστηκαν αυτόν τον έρμο «κυρίαρχο λαό», φαίνεται από το τις υποσχέσεις που πραγματοποίησαν.
Όταν κάποιοι σου δίνουν συμβουλές για το τι πρέπει να κάμεις, δεν είναι ανάγωγος. Ανάγωγος είσαι εσύ που είσαι αναξιόπιστος και ψεύτης.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, σχετικά με την σημερινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ο πρόεδρος της ΝΔ, και με τη σημερινή του ομιλία, απέδειξε ότι δεν έχει επίγνωση ούτε της διάλυσης που επέφερε η εγκληματική διακυβέρνηση του κόμματος του, ούτε της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να σώσουν και να ανασυγκροτήσουν τη χώρα.
Ξεχνά ο κ. Σαμαράς όταν αναφέρεται σε πολιτικές ανάπτυξης ότι το κόμμα του είναι αυτό
-που παρέδωσε μια οικονομία με ετήσια ελλείμματα που έφτασαν τα 36 δις ευρώ
-που φόρτωσε στις πλάτες του ελληνικού λαού, μέσα σε μια πενταετία χρέος 130 δις ευρώ, όταν το ελληνικό κράτος από την ίδρυση του μέχρι το 2004, είχε χρέος 170 δις ευρώ.
Ξεχνά ο κ. Σαμαράς όταν εξαπολύει τις αντιμνημονιακές του κορώνες, ότι χωρίς τη συμφωνία δανεισμού, η χώρα θα είχε ήδη χρεοκοπήσει εξ αιτίας των εγκληματικών πολιτικών της ΝΔ.
Ξεχνά ο κ. Σαμαράς, όταν αναφέρεται σε αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, ότι το κόμμα του, έχει ήδη δώσει δήγμα γραφής του πώς την εννοεί, όταν αντάλλασε φιλέτα δημόσιας γης με τα ψάρια και το νερό της λίμνης Βατοπεδίου.
Ξεχνά τέλος ο κ. Σαμαράς, να απαντήσει σε ένα ερώτημα το οποίο εδώ και μέρες κάνει πώς δεν ακούει. Συμφωνεί ή όχι με την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να νομοθετηθεί η μη πώληση δημόσιας γης;
Είναι δικαίωμα του κ. Σαμαρά, να ξεχνά τα δεινά που επέφερε το κόμμα του στη χώρα.
Αλλά ο ελληνικός λαός και μνήμη έχει και κρίση.
Βλέπει, την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δίνουν μάχες παντού για να ανοίξει μια νέα σελίδα για την Ελλάδα, χωρίς δάνειες δυνάμεις, χωρίς τρόικες και μνημόνια, ο κ. Σαμαράς και το κόμμα του επιμένουν να επενδύουν στην αποτυχία της χώρας.
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Unknown είπε...

Αποζημιώσεις για το Ολοκαύτωμα

Η ισραηλινή κυβέρνηση και το Εβραϊκό Πρακτορείο εγκαινιάζουν μια παγκόσμια πρωτοβουλία για τον εντοπισμό και την ανάκτηση της περιουσίας των Εβραίων, που χάθηκε ή εκλάπη, στη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Χααρέτζ». Με την επωνυμία HEART –από το ακρωνύμιο των λέξεων Holocaust Era Asset Restitution Taskforce– και ετήσιο προϋπολογισμό 2,5 εκατ. δολαρίων, το πρόγραμμα έχει στόχο την αποκατάσταση της περιουσίας για τους επιζήσαντες, ή τους κληρονόμους τους. Σε πρώτο στάδιο θα επικεντρωθεί στον εντοπισμό προσώπων με δυνάμει διεκδικήσεις κυρίως κατά ανατολικοευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Το πρόγραμμα εγκαινιάζεται αρχές Μαρτίου, με εκδηλώσεις στην Ιερουσαλήμ και την Ουάσιγκτον και θα συνοδεύεται από μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία ενημέρωσης.