Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μαλλιά κουβάρια στη Συγγρού

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στην χθεσινή πολιτική επιτροπή της ΝΔ! Για μια θέση στο πλευρό του "καυτού" Ήλιου Ήλιου Αρχηγού! Οι λόγοι είναι αστείοι αλλά δείχνουν και το συγκρουσιακό περιβάλλον στο εσωτερικό του κόμματος!
Ο Μανολοκεφαλογιάννης τα πήρε όταν είδε ότι υπήρχε στο πάνελ της επιτροπής ο ................
....................
Μαρκόπουλος(ο Κουρτίνας για τους γνωρίζοντες) και δεν είχαν δώσει θέση και στον ίδιο. Κατάλαβε ότι ήταν θύμα εσωκομματικού παιγνίου με ενορχηστρωτές τους συμβούλους. Έμαθε ότι ο Κουρτίνας είχε βάλει τα μεγάλα μέσα για να είναι πανελίστας. Έγινε το έλα να δεις. Έδειξε το χαρακτήρα του ο Μανόλο.

Ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θεώρησε ότι ήταν απαραίτητη η παρουσία του στο πάνελ και μάλιστα δίπλα στον Μεγάλο Ηγέτη. Άρχισε τις χριστοπαναγίες και όποιον πάρει ο χάρος! Φυσικά μπροστά στον κόσμο! Πήρε και δημόσια τηλέφωνο τον Ηγέτη και του αράδιασε ένα βουνό παράπονα.

Ο Σαμαράς έδωσε εντολή να κατέβει ο Μαρκόπουλος από το πάνελ. Να μην περάσει κανενός υποτίθεται! Όμως τότε είχε σειρά ο Μαρκόπουλος. Άρχισε να βρίζει όποιον έβρισκε μπροστά του.

Ο καβγάς αυτός ήταν το happening της επιτροπής. Δόθηκε εντολή να μην περάσει στα μέσα. Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν αλλά δεν χρειάστηκε. Η «σκοτεινή δύναμη» είχε «απορροφήσει» το χώρο. Ο Darth Vader έλλειπε αλλά δεν ήταν παρόν ο Σαμαράς για να τον εκπροσωπήσει. 
Μαλλιά κουβάρια στη ΝΔ, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, πέραν της προσωπικής ματαιοδοξίας! Φανταστείτε να υπήρχαν και σοβαροί λόγοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :