Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης: «Δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησία»

Στην τηλεόραση του Σκαϊ μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, για την διαιτησία του Καλόπουλου αλλά και για την δήλωση του κ. Γόντικα πως πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.
Το αρχικό σχόλιο του ήταν: ...................... 
.................................
«Χθες η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μία υποδοχή που δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα στο Καραϊσκάκη. Στα αποδυτηρια βρέθηκα όταν ήρθε η ομάδα, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, στο ημίχρονο. Δεν έχει κανείς να πει τίποτα. Όπως δήλωσα και χθες δεν είδα σήμερα φωτογραφίες ή πλάνα στα οποία οπαδοί του Ολυμπιακού χτυπάνε παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν το δω αυτό θα το καταδικάσω».

Για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα:

«Στα αποδυτήρια αυτό που έγινε είναι πρωτοφανές. Πρέπει να λέμε την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι πως η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν στο πούλμαν και πέντε πάικτες γύρισαν στα αποδυτήρια τρέχονταες για να βρουν τον Τοροσίδη. Αρχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν και να χτυπάνε πόρτες μέσα στα αποδυτήρια. Εγώ πήγα εκεί και τους είπα παιδιά τελείωσε το παιχνίδι ήρθε η ώρα να φύγετε. Αρχιζαν να φωνάζουν λέγαν διάφορα τα οποία δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες και να σαςπω τι ακριβώς είπαν. Το επανέλαβα 2-3 φορές πως τελείωσε το παιχνίδι πρέπει να φύγετε».

Για τον Σισέ:

«Ο κύριος Σισέ δεν έχει χτυπηθεί από κανέναν οπαδό Ολυμπιακού. Τον είδα μια χαρά μετά το τέλος του αγώνα».

Για την διαιτησία:

«Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να ομιλούν για διαιτησία και για τη φετινή χρονιά γιατί εάν βρίσκονται μόνο 10 βαθμούς πίσω είναι λόγω της διαιτησίας.

Ακόμα και στο ΟΑΚΑ όλη η Ελλαδα είδε πως κέρδισε ο Παναθηναϊκός με την αποβολή του Αβραάμ και το πέναλτι που το έδωσε από 45 μέτρα. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και οι άλλοι ψάχνουν για δικαιολογίες».

Για τα επεισόδια:

«Αυτές τις φωτογραφίες που έχω δει σήμερα βλέπω πως ειναι παρατηρητές της Σούπερ Λίγκα πίσω από τους παίκτες. Να δούμε τι θα καταγράψουν και αυτοί για όσα λένε ότι έγιναν. Εάν οπαδός του Ολυμπιακού έχει χτυπήσει παίκτη του Παναθηναϊκού το καταδικάζουμε. Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν συζητάει κανείς σήμερα τι έχει κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός για την βία.

Στο Καραϊσκάκη δεν έχει κάνει το παραμικρό όπως και στις εκδρομές. Εάν δούμε πλάνα ή φωτογραφίες που το δείχνουν αυτό το καταδικάζουμε. Δεν τις έχουμε δει όμως».

Για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας:

«Αυτό που είπε ο κύριος Γόντικας μπορεί να το θέσει επίσημα στην Σούπερ Λίγκα.

Υπάρχουν κανονισμοί και θα κρίνουν οι υπόλοιποι πρόεδροι αν πρέπει να παραιτηθώ ή όχι. Όμως δεν βλέπουμε το δάσος καιβλέπουμε το δέντρο. Ο κύριος Γόντικας ψάχνει για δικαιολογίες».

Για τον κύριο Καλόπουλο:

«Οι αποφάσεις του κυρίου Καλόπουλου σε πολλές περιπτώσεις στον Ολυμπιακό τον αδίκησαν. Είδαμε πολλά ανάποδα σφυρίγματα. Το γκολ του Ολυμπιακού είναι πεντακάθαρο στο 2-1. Στο γκολ του Παναθηναϊκού υπάρχουν πολλές απόψεις. Κάποιος μπορεί να πει ότι είναι οφσάιντ και κάποιος άλλος πως δεν είναι. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είμαστε 3-0. Εμείς κερδίσαμε 2-1 και δεν βλέπω που υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :