Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο Φαήλος άρχισε να δίνει παραστάσεις και στην επαρχία

"Φαήλος tours! Απόψε θα είναι μαζί μας και η φωνή του συστήματος Σαμαρά για μια παράσταση εντελώς δωρεάν. Μην το χάσετε. Κερνάμε λουκουμάκι και σας προσφέρουμε δωρεάν χυμό της αρεσκείας σας".

Εξορμήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα ξεκίνησε ο Φαήλος. Θέλει να ισχυροποιήσει την θέση του ως master’s voice του Σαμαρά και ................

.......................
των μυστικοσυμβούλων. 
Αποκτά πλέον θέση επίσημου εκπροσώπου του σκληρού καθαροδεξιού λόγου και της ακραίας δημαγωγίας που εκπορεύεται από το εσωτερικό των ορθόδοξων πολανιτών. 
Έχει σκοπό να περιοδεύσει παντού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Για δωρεάν διαλέξεις υπερπατριωτισμού, τουρκοφαγίας και τζαμπομπαγκιάς. Στην κοπή της βασιλόπιτας στο Αίγιο έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. Ρόλο υποψήφιο για όλα τα χρυσά φρούτα. Χρυσό βατόμουρο, χρυσή φράουλα και χρυσό πούλο!
Τα πλήθη συγκινήθηκαν και για τον Φαήλο ήταν τιμή του να δώσει μια δωρεάν παράσταση στο Αίγιο. Το φλουρί το κέρδισε ο Σαμαράς και το πήρε μαζί του για να το προσφέρει αυτοπροσώπως σε ειδική τελετή στη Συγγρού. 
Εξελήφθη ως άλλο ένα δείγμα της χρισματικής αποστολής του Μεγάλου Αρχηγού και μεσσιανικού-σωτηριακού ρόλου του Μεγάλου Αντώνη. 
Η παράσταση ξεκίνησε με έπαρση της σημαίας και ακολούθησε η εκφώνηση προσωπικού μηνύματος, γραμμένο σε απλό χαρτί από τον ίδιο τον Ηγέτη και ιδιοχείρως υπογεγραμμένο. Στο τέλος της παράστασης το μήνυμα χτυπήθηκε σε πλειστηριασμό. Χτυπήθηκε αμείλικτα από τους παριστάμενους που πιάστηκαν στα χέρια για ένα χαρτάκι που έπιασε στα χέρια του ο σωτήρ του Έθνους! Ο Φαήλος διαβεβαίωσε τους πάντες ότι κάποτε θα κοστίζει μια περιουσία.
Ακολούθησε χορωδία που απέδωσε με πρωτότυπες μπιταρισμένες ερμηνείες εθνικοπατριωτικά τραγουδάκια που συγκινούν πάντα τους καθαρούς δεξιούς. Για την Πόλη, τη Βόρεια ήπειρο, τις αλυσοδεμένες αδερφές (μην πάει ο νους σας στους gay nazi, έλεος) και άλλα. 
Αυτά τα άσματα, τους ακάθαρτους και τα μιάσματα δεν τους συγκινούν ιδιαίτερα, επειδή όλοι αυτοί δεν έχουν Δύναμη για Θέληση και Ιερούς Σκοπούς. Ενδέχεται να είναι και ντιντήδες! 
Αλλά για όλους αυτές προβλέπεται ειδική αντιμετώπιση μια και πρόκειται για εχθρούς του Έθνους και του Ηγέτη Σαμαρά. Όποιος αντιστέκεται θα δοκιμάσει την Πυγμή των Σκληρών Δεξιών, των οποίων τα ιδανικά είναι μόνο γαλάζια και λευκά. 
"Το γαλάζιο τ’ ουρανού και το λευκό του αφρού της θάλασσάς μας".

2 σχόλια :

Unknown είπε...

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στην κοπή της βασιλόπιτας των δημοτικών τοπικών οργανώσεων της ΝΔ Αιγίου

Με ομιλητή τον Φαήλο Κρανιδιώτη πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η κοινή εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των δημοτικών τοπικών οργανώσεων της ΝΔ Αιγίου και Νικολάου Πλαστήρα και της διαμερισματικής τοπικής οργάνωσης Τεμένης Αιγίου. Ο κ. Κρανιδίωτης επισήμανε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του: «Είναι τιμή να βρίσκεσαι ανάμεσα στις γραμμές του πραγματικού Κόμματος που είναι οι απλοί άνθρωποι, η βάση. Είναι τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα στον αληθινό κόσμο της εργασίας.

Θέλουμε τρία πράγματα. Φόβο, Σκοπό και Ηγεσία. Φόβο για τους ασύδοτους Δυνατούς, την διαπλοκή των συμφερόντων που απομυζά κάθε ικμάδα της ζωής της χώρας. Θέλουμε Σκοπό για τον Λαό μας, απάτητες κορφές για να τις πατήσουμε, να πάμε στους ανοικτούς ορίζοντες που μας δείχνουν οι Ήρωες, οι Ιδέες, τα Σύμβολα μας. Ήρωες, Ιδέες και Σύμβολα μιας πλατιάς παράταξης που έχει χρώματα, δύο και μόνο, το γαλάζιο τ’ ουρανού και το λευκό του αφρού της θάλασσας μας.

Τα χρώματα της Σημαίας που μας σκεπάζει όλους και μας ενώνει: την Λαϊκή Δεξιά και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας. Κι όσους από την Αριστερά ή το λεγόμενο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, άστεγοι κι ανέστιοι πια πολιτικά αλλά τίμιοι άνθρωποι, διακρίνουν τα αδιέξοδα του τόπου. Η αληθινή αμφίπλευρη διεύρυνση δεν θα γίνει με υποστολή της σημαίας. Θα σηκώσουμε την σημαία μας ως τον ουρανό! Η αμφίπλευρη διεύρυνση θα γίνει με βάση πράγματα που βρίσκονται βαθιά μέσα στην καρδιά και την συνείδηση των ανθρώπων, πράγματα για τα οποία έχουν μνήμες κι αισθήματα.Θα την χτίσουμε πάνω στα αγκωνάρια του Πατριωτισμού, της λαϊκότητας, του αληθινού φιλελευθερισμού, του εθνικού συμφέροντος και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δεν θ΄ απολογηθούμε σε κανέναν για την αγάπη μας στην Πατρίδα και στο Έθνος μας. Είναι σαν να μας ζητούν να απολογηθούμε γιατί αγαπάμε τους γονείς και τα παιδιά μας.

Ο αληθινός φιλελευθερισμός δεν έχει σχέση με την κοινωνική ανθρωποφαγία του νεοφιλευθερισμού. Δεν έχει σχέση με τον νόμο της ζούγκλας που θέλουν να εφαρμόσουν οι τοποτηρητές του Μνημονίου και τα εξαπτέρυγα τους. Κι η κοινωνική δικαιοσύνη δεν είναι πατέντα στο Υπουργείο Εμπορίου κατοχυρωμένη στο όνομα της όποιας αριστεράς. Ποιος θέσπισε κι εφάρμοσε αυστηρά το οκτάωρο; Ποιος έφτιαξε το ΙΚΑ; Η κοινή λογική, η ανάγκη για κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη, δεν έχουν χρώμα κι είναι καθήκον. Όλων. Ο Ελληνισμός είναι ανθρωποκεντρικός, γι’ αυτό δεν μπορούμε να πετάμε τους ανθρώπους μας στον κοινωνικό Καιάδα, που τόσο θέλγει τους νεοφιλελεύθερους, πράσινους, ροζ και μαύρους. Ο πλούτος μας είναι οι άνθρωποι μας. Όλοι. Το φτωχό παιδί από το μικρό χωριό του Μωριά ή από την Δραπετσώνα ή την Κομοτηνή, πρέπει να έχει την ευκαιρία που δικαιούται.

Γιατί μπορεί να είναι ο αυριανός Ηγέτης, ο σπουδαίος επιστήμονας ή καλλιτέχνης. Κι αυτό απαιτεί κοινωνική πολιτική. Είναι καθήκον μας να δημιουργήσουμε μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες, που να αναδεικνύει τους άριστους και να την κυβερνούν οι άριστοι, απ’ όπου κι αν προέρχονται, από το Αίγιο ή την Εκάλη, από την Λάρισα ή την Λήμνο. Σας είπα για τον Φόβο και τον Σκοπό. Χρειαζόμαστε όμως και Ηγεσία, Ηγέτη που να εμπνέει τον Φόβο, όχι στον Λαό για να τον συνθλίψει αλλά στους Δυνατούς, στους φορείς της παρακμής, Ηγέτη που να στέκεται ψηλότερα απ’ όλους και να δείχνει στον Λαό τον Σκοπό, να μπορεί να κάνει τα παραπάνω και τα παρακάτω.

Unknown είπε...

.....Συνέχεια

Και Ηγέτη επιτέλους έχουμε. Τον ανέδειξε ένα ορμητικό ποτάμι που συνέτριψε με την ψήφο και την δυναμική του τα τζάκια και τις σκοτεινές κάμαρες, τις προθέσεις δημοκόπων και δημοσκόπων. Ηγέτης που έφερε πάλι στην επιφάνεια τις Ιδέες μας.

Μίλησε για πραγματική πολιτική, πατριωτισμό, εθνικό συμφέρον, κοινωνική δικαιοσύνη. Οι καιροί που ήδη ήρθαν είναι άγριοι. Θα απαιτήσουν όλες τις δυνάμεις μας, τον καλύτερο εαυτό μας. Θα είμαστε ενωμένοι δίπλα του με μια και μοναδική ατζέντα. Την δική του, των ιδεών του, των κοινών μας ιδεών. Ο Αντώνης Σαμαράς κάρφωσε την Σημαία του στην γη και γύρω της έρχονται πάνοπλοι όσοι αγαπούν την Πατρίδα, φέροντες τα πιο αρχαία όπλα, που είναι κατά πιο σύγχρονα: την φιλοτιμία, την εργατικότητα, την τιμιότητα. Έρχονται όσοι πιστεύουν στην δημιουργικότητα και την ανάπτυξη. Όσοι θέλουν όχι απλά δυνατή παράταξη αλλά δυνατή Ελλάδα.


Γιατί ερχόμαστε βαθιά από την Ιστορία και πάμε ολόϊσια στο Μέλλον. Σας εύχομαι Καλή Χρονιά κι επειδή η μεγάλη μου αγάπη ήταν και είναι η Ιστορία, σας λέω ότι πάντα από τις στράτες του Μωρηά έρχονται ωραία πράγματα. Κι η Ιστορία γι’ άλλη μια φορά θα το επιβεβαιώσει. Η 29η Νοεμβρίου ήταν για μένα μια από τις μεγαλύτερες ηθικές ικανοποιήσεις της ζωής μου, να βλέπω τον Αντώνη Σαμαρά να κατεβαίνει την οδό Ρηγίλλλης ανάμεσα σ’ ένα πλήθος χιλιάδων φίλων του, απλούς ανθρώπους, μ’ ένα δάσος ελληνικών σημαιών να κυματίζουν, για ν’ αναλάβει την Ηγεσία του κόμματος μας.

Δεν θ’ αργήσει λοιπόν η μέρα που θα δούμε τον Αντώνη Σαμαρά μ’ ένα ακόμη πιο μεγάλο πλήθος λαού να περπατά με την νεοορκισμένη κυβέρνηση του από την Ηρώδου Αττικού στην Βουλή των Ελλήνων».