Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Στη Συγγρού, ψήνουν δημοσκόπηση με 1 μονάδα παραπάνω τη ΝΔ

Αφού ο Σαμαράς κατάφερε να μετατρέψει την μεγάλη και πολυτασική ΝΔ σε ένα Πολανίτικο έκτρωμα, αρχίζει οσονούπω η προσπάθεια δημοσκοπικής επιβολής του εκτρώματος.
Οι καμπάνιες για την αλλαγή του κόμματος και τα εγκαίνια στη Συγγρού, ενώ κράτησαν παραπάνω από μήνα, δεν έκατσαν καλά στην στρατηγική των κολλητών του Σαμαρά και δεν ............
...................
είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ στα μέσα δεν έτυχαν της προβλεπόμενης και προσυμφωνημένης απήχησης, λόγω και της αποτυχίας των εκδηλώσεων.
Επόμενο βήμα είναι οι δημοσκοπήσεις. Ήδη η ΝΔ συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες για το ψήσιμο των αποτελεσμάτων και όπως μαθαίνουμε, ήρθε η ώρα για να ξεκινήσει η «υπεροχή» του κόμματος και η «επικράτηση» του Σαμαρά σε ποιοτικά στοιχεία που αφορούν τις ικανότητες Παπανδρέου-Σαμαρά.
Για τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, δεν το συζητάμε, κάτω της μονάδας και πολύ είναι!
Προς το παρόν επικεντρώνονται στην υπεροχή του κόμματος κατά 1 μονάδα και έπεται η επικράτηση του Σαμαρά επί του «κανένας από τους δύο»! 
Στο ψήσιμο δεν τους κάθεται η υπεροχή στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός. Πιστεύουν ότι θα φαίνεται η απάτη και το ψήσιμο, έτσι και αρχίσουν να βάζουν τον Σαμαρά να προηγείται σε όλα. 
Σιγά σιγά, αν και δεν κρατιούνται ιδιαίτερα τα μεγαλοστελέχη της Συγγρού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :