Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Έχουν πολύ θράσος στο ΣΥΡΙΖΑ. Μας κοροϊδεύουν και από πάνω

Ανακοίνωση έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις «αυθόρμητες» διαδηλώσεις του ελληνικού λαού, που αντιστέκεται στα μνημόνια και ζητά πτώχευση και επιστροφή στη δραχμή.

Δεν απολογούνται καθόλου για τις σκηνές βίας που είδαμε στην τηλεόραση. Το ξέραμε ότι (και) οι συνιστώσες βρίσκονται πίσω από αυτά τα σούργελα. Είναι και του επιπέδου τους τέτοιες ανωμαλίες. 
Δεν απολογούνται ούτε για τους



ακροδεξιούς που έχουν στο πλευρό τους και φωνάζουν «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»! 
Νομίζουν ότι θα ελέγξουν τους ακροδεξιούς και θα υφαρπάξουν την ψήφο τους; Εάν δούμε προσεκτικά την ανακοίνωση «νίκης και δικαίωσης» που έβγαλαν, μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι τα αυγά του φιδιού, όταν σκάσουν επιτίθενται πρώτα στους διπλανούς τους. Ας μην τους χαλάσουμε όμως το πάρτι! Άστον τρελό στην τρέλα του!
Παραθέτουμε και την πανηγυρική ανακοίνωση που έβγαλα για να μας πούνε, ότι πάνω κάτω πλησιάζει το τέλος του κόσμου ή των επαναστάσεων:

Η πάνδημη και αυθόρμητη παρέμβαση του λαού της Θεσσαλονίκης προς τους επίσημους εκπροσώπους της κυβέρνησης ακύρωσε την στρατιωτική παρέλαση για τον φετινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Το μήνυμα ήταν σαφές να σταματήσει η εξόντωση της κοινωνίας, να...
σταματήσει ο κατήφορος της πατρίδας μας, να αγωνιστούμε για την αξιοπρέπεια μας .
Η μετατροπή τελικά της παρέλασης σε μια αυθόρμητη λαϊκή εκδήλωση ιερής αγανάκτησης και οργής είναι αντάξια των καλύτερων αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας για εθνική αξιοπρέπεια , κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία.
Οι σημερινές αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα δεν μπορεί να αγνοηθούν . Αποτελούν το καλύτερο φόρο τιμής σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για αυτό το τόπο . Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες

Δεν υπάρχουν σχόλια :