Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο Αντώνης δεν χαρίζει σπιθαμή εθνικής κυριαρχίας στην ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ ….. «το ίδιο συνδικάτο»! … Ο Α. Παπανδρέου δικαιώθηκε!

ΟΧΙ στην ΕΟΚ των μονοπωλίων
Ανυποχώρητος ο Αντώνης Σαμαράς. Πιστεύει απόλυτα και χωρίς καμία επιφύλαξη ότι η Ελλάδα έχασε την εθνική της κυριαρχία και πρέπει να διαφυλαχθεί οπωσδήποτε από Ηγέτες σαν και αυτόν. 
Θεωρεί ότι έχει ιερή υποχρέωση να προστατέψει τη χώρα από τους Γαλλογερμανούς Κατακτητές! Στα χείλη όλων των συμβούλων του Αντώνη βρίσκεται η φράση του Ανδρέα Παπανδρέου:"Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"!
Παράλληλα πρέπει να βρεθεί τρόπος να εμφανίζεται ως φιλοευρωπαίος μια και στην Ευρώπη μας έχωσε ο …. 


Εθνάρχης Καραμανλής. Μην τα χαλάσει μέρες που είναι και με τους Καραμανλικούς;
Έχει δώσει εντολή να ερευνηθεί όλο το αντιπολιτευτικό ντελίριο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς την περίοδο 1978 – 1981. 
Τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου αποκαλούσε την ΕΟΚ «χούντα των μονοπωλίων» και ο Κ. Σημίτης έγραφε στην «Ελευθεροτυπία» ότι πράγματι η Ευρώπη πρόκειται να εξελιχθεί σε μια τεράστια χούντα. 
Οι ακροδεξιοί σύμβουλοι του Αντώνη πιστεύουν ότι ο «Ανδρέας Παπανδρέου, πράγματι δικαιώθηκε»! 
Η σημερινή ΕΟΚ είναι χούντα και αποφασίζει ερήμην των λαών. Έχουν προσεταιριστεί απολύτως τις ιδεοληψίες και τον λαϊκισμό εκείνης της εποχής. Ψάχνουν να βρουν τον τρόπο που αυτό θα αποτυπωθεί στην σημερινή στρατηγική της Νέας ΝΔ.
Μια ιδέα από αυτό το ψυχωτικό ντελίριο πήραμε από τον ίδιο τον Αντώνη στις χθεσινές του δηλώσεις που είχαν ύφος και ήθος εθνικού διαγγέλματος:
«Δεν δικαιούμαστε, δεν μπορούμε και δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να την παραδώσουμε. Σε κανένα! Και με οποιοδήποτε τρόπο… Άλλωστε, μας το απαγορεύει το Σύνταγμα και δεν το επιτρέπουν, ούτε οι Ευρωπαϊκές Συνθήκες».
Η Νέα Δημοκρατία μετατρέπεται σε ένα απέραντο τρελοκομείο!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέας Παπανδρέου: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ (ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70):

Πολέμησε με λύσσα την ένταξη της χώρας στην Ε.Ο.Κ. και άφηνε να διαφανεί ότι όταν γίνει κυβέρνηση το 1981 θα αποχωρήσει. Όταν έγινε κυβέρνηση διαχειρίστηκε τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα και σήμερα έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι αποτελεί την πιο φιλοευρωπαϊκή πολιτική δύναμη!
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ(ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70): Γνωστό και μη εξαιρεταίο το σύνθημα καθώς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έταζε στο πόπολο ότι μόλις γίνει κυβέρνηση θα διώξει τις βάσεις των αμερικάνων από τη χώρα......Σήμερα οι βάσεις ακόμη....φεύγουν και ο Κόλιν (Πάουελ) "συγκινείται" για τις "όμορφες" προεκλογικές εικόνες του "Yorgos" να κάνει τζόκινγκ και του εύχεται καλή επιτυχία!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ 1981): Η συνέχεια γνωστή.....Δημιουργία των "πράσινων" και "γαλάζιων" καφενείων,το κίνημα των "πρασινοφρουρών" και της "πράσινης" κάρτας που γέμισε το δημόσιο με χιλιάδες μικρούς δικτατορίσκους και μια σταθερή προσήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκτοτε στις διαχωριστικές γραμμές....
ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ (ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ 1981): Ουδέποτε εξήγησε που βρήκε τα λεφτά που "μοίραζε" την πρώτη τετραετία... ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ. (ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ 1985): Με τη συνοδεία της γνωστής Αννούλας στις αφίσες....Μετά τις εκλογές φυσικά ακολούθησε η αυστηρή λιτότητα με πρωτεργάτη υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον Σημίτη.....
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ (Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ 1996): Τελικά χάσαμε το λογαριασμό σχετικά με το πόσοι νέοι φόροι επιβλήθηκαν στην οκταετία του "εκσυγχρονισμένου" ΠΑ.ΣΟ.Κ.,με το πόσο αυξήθηκε η φορολογία και με τον κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο που σκαρφίστηκαν οι πασοκοεγκέφαλοι για να μαζέψουν λεφτά!(βλέπε λογιστικούς και εξωλογιστικούς προσδιορισμούς του εισοδήματος των επιχειρήσεων, ρυθμίσεις ανέλεγκτων υποθέσεων, αντικειμενικά κριτήρια, συνάφειες και δε συμμαζεύεται...)
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 2000): Το που έχει φτάσει η ανεργία σήμερα είναι γνωστό αφού η πασοκική νοοτροπία δεν δημιούργησε μια παραγωγική γενιά επιχειρηματιών αλλά σε αντίθεση εξέθρεψε μια γενιά αεριτζήδων όπου η μεγαλύτερη μαγκιά ήταν να "αρμέξεις" καμμιά ευρωπαϊκή επιχορήγηση και να τη φας στα σκυλάδικα,στις ρωσίδες και στα καζίνο....
Η ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 152.000 ΔΡΑΧΜΕΣ! (Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ "ΜΑΓΙΚΗ" ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟ 2000): Να μην αναφέρουμε καλύτερα πόση είναι η κατώτερη σύνταξη του Ο.Γ.Α. για παράδειγμα......Σήμερα οι πασοκικοί "μάγοι" λένε ότι εννοούσε ότι Η ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Ι.Κ.Α. ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 152.000 ΔΡΧ. βγάζοντας μας όλους όσους ακούσαμε την αρχική δήλωση τρελούς!!!!!