Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ρεζίλι γίνονται οι βουλευτές της ΝΔ στην τηλεόραση: «Την συμφωνία δεν μπορούμε να την ανατρέψουμε»

Ρεζίλι γίνονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βγαίνουν να στηρίξουν το «ΟΧΙ» στο μνημόνιο. 
Κάνουν πως δεν έχουν καταλάβει ότι η συμφωνία έχει αποφασιστεί από την Ευρώπη σε μια προσπάθεια να σωθεί η ευρωζώνη. 
Σήμερα έγινε ρεζίλι ο Σταϊκούρας. Ένας από τους Μάγους της Συγγρού που θα μας μηδενίσουν τα ελλείμματα και θα εξαφανίσουν τα χρέη με τρόπο μαγικό και ονειρεμένο. 
Τελευταίο απαύγασμα της σκέψης του Σταϊκούρα είναι η «επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης» … «αφού δεν μπορούμε να ανατρέψουμε την συμφωνία»!
Είναι γεγονός ότι στη Νέα Δημοκρατία βρίσκονται παγιδευμένοι στην 



πολύ αρνητική στάση που έχουν κατασκευάσει για λόγους ψηφοθηρίας. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι δεν πρόκειται να κάμουν επανάσταση κατά του μνημονίου. 
Προσπαθούν να βρουν τρύπα να περάσουν γιατί έτσι και κυβερνήσουν, πως θα ανατρέψουν την αντιμνημονιακή τους υστερία, που με κόπο καλλιέργησαν κυρίως στην λαϊκοδεξιά πτέρυγα της ΝΔ; 
Όταν μάλιστα ο λαός θα πεινά, ποιος θα κάθεται να ακούει τον κάθε ελίτ Σταϊκούρα να λέει σα(χλα)μάρες στην τηλεόραση; Κανένας απολύτως! 
Τώρα όμως είναι αργά για να μαζέψουν τις θύελλες που έσπειραν!

Σημείωση: στο πρωινό πάνελ του Mega συμμετείχε και ο Χ. Πρωτόπαπας και υπενθύμισε στον  Σταϊκούρα ότι στην πρόσφατη Σύνοδο του ΕΛΚ, ο Σαμαράς δεν έλαβε καν τον λόγο για να υποστηρίξει την πατρίδα, όταν μάλιστα η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των δυσμενών εξελίξεων. Σας υπενθυμίζουμε ότι το «περιοδικό» μας ήταν το πρώτο που έκανε την διαπίστωση αυτή και μάλιστα δεν γίναμε πιστευτοί. Λοιδορηθήκαμε που είπαμε την αλήθεια! Θεωρήθηκε απίστευτο ο Ηγέτης Αντώνης, που θα διώξει την Τρόικα, να μην έλαβε τον λόγο και να τα ψάλλει ένα χεράκι στους Γερμανογάλλους κατακτητές!
Από το ύφος του Πρωτόπαπα έγινε αντιληπτό ότι ούτε ο ίδιος ακόμα το πιστεύει! Αναρωτιέται αν έγινε κάτι τέτοιο!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Καλά. Σαν γκαβό είναι αυτός. Κι αυτός θα μας κυβερνήσει;
Δεν υπάρχει Θεός να μας λυπηθεί;