Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Γι’ αυτό αδιαθέτησε ο Αντωνάκης; Για να μην πάει σε καμιά παρέλαση; Είχε μήπως «ενημερωθεί» για τα επεισόδια από τα συντρόφια του;

Κρυπτόμενος θα μας κυβερνά ο Αντώνης!
Σε καμιά παρέλαση δεν παρέστη ο Αντώνης Σαμαράς. Για πρώτη φορά στην ιστορία μας Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν παρέστη σε καμία παρέλαση. 
Είχε προηγηθεί προχθές μια ύποπτη ανακοίνωση περί αδιαθεσίας. Ουσιαστικά προσπαθούσε να χωνέψει τη χλαπάτσα που έφαγε στη Σύνοδο του ΕΛΚ, όπου οι πάντες τον αγνόησαν επιδεικτικά! Αυτόν τον Μεγάλο και Γνήσιο Πατριώτη! Πως τόλμησαν οι Βρυξελλιώτες και οι Βρυξελιώτισσες;
Ανέβαλε από την αδιαθεσία του και το ταξίδι στο ακριτικό Καστελόριζο όπου θα εκήρυττε τη Νέα Επανάσταση κατά της Χούντας και κατά της Νέας Συμφωνίας.
Χθες όμως στο «εθνικό του διάγγελμα» ήταν μια χαρά περδίκι. Η γλώσσα του είχε ξεπαραλύσει. Κατηγόρησε τους πάντες και δεν 



παρέλειψε να μας υπενθυμίσει τον σωτηριακό και μεσσιανικό του ρόλο. Δεν έδειχνε καν αδιάθετος. Θα έλεγα ότι ήταν λίγο πριν το τσακίρ κέφι. Να δείτε που αμέσως μετά το «διάγγελμα» θα πήγε κάπου να … ξεσκάσει!
Η αλήθεια είναι ότι είχαν αξιολογηθεί όλες οι πληροφορίες που έφταναν στη Συγγρού και οι Σύμβουλοι είχαν καταλήξει ότι οργανώνονταν επεισόδια και φασαρίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Κάτι που φαίνονταν και στα ιστολόγια και στο twitter όπου ήταν φανερό ότι προετοιμάζονταν αντιδράσεις από φασίζουσες μειοψηφίες, ακροδεξιές, λαϊκοδεξιές, αριστερές και ακροαριστερές. Ειδικά τα blogs και τα μηνύματα από τις Συνιστώσες του Σύριζα είχαν ανάψει στο διαδίκτυο και καίγονταν ήδη τα καλώδια!
Για να προστατευθεί λοιπόν ο Αντώνης που έχει κακή εμπειρία από τις αποδοκιμασίες που δέχονταν όταν γκρέμισε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποφασίστηκε σε κλειστό κύκλο συνεργατών, να αδιαθετήσει ο Μεγάλος Ηγέτης Αντώνης Σαμαράς και να μην έρθει αντιμέτωπος με επεισόδια και επιθέσεις! Δεν θέλει με τίποτα να ξαναζήσει ανάλογες εμπειρίες. Κατά τα άλλα είναι έτοιμος και να μας κυβερνήσει και να μας μεταρρυθμίσει! Εδώ γελάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :