Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Λογοκρισία στο τρωκτικό. Κατέβασαν βιαστικά ανάρτηση αρνητική για το Σαμαρά.



Είναι γνωστό ότι το τρωκτικό κινείται τελευταία μεταξύ συστήματος Πασόκ και συστήματος Σαμαρά. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά. Από τις αναρτήσεις του φαίνεται ότι τα δύο συστήματα τα έχουν βρει μεταξύ τους και αλληλοϋποστηρίζονται. Το τρωκτικό έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα και άρα τα "μεγάλα συμφέροντα" ενδιαφέρονται για τις αναρτήσεις του. Έτσι φαίνεται ένας εκ των διαχειριστών θεώρησε ότι μπορούσε να ανεβάσει ανάρτηση σχετικώς αρνητική για Σαμαρά. Ο τίτλος του άρθρου ήταν «Σαμαράς: "Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ."» και καυτηρίαζε την ασυνέπεια των πολιτικών μεταξύ λόγων και έργων. Από την συνέπεια ή ασυνέπεια τους πράγματι μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για την πολιτική τους ταυτότητα και ποιότητα. Έπειτα από λίγο όμως έπεσε σύρμα και η ανάρτηση εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.
Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να θέσετε αναζήτηση στο Google «Σαμαράς: "Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ."» και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν ότι για ευνόητους λόγους έχει εξαφανιστεί η συγκεκριμένη ανάρτηση. Ενδέχεται να έχασε και τη δουλειά του ο κακομοίρης που βιάστηκε και αφού δεν ήξερε …. δε ρώταγε! Η ανάρτηση ανέβηκε στη διεύθυνση troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_5814.html , σελίδα που αυτή τη στιγμή έχει εξαφανιστεί:"Λυπούμαστε αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο troktiko δεν υπάρχει"

Οι δηλώσεις πάντως Σαμαρά υπάρχουν και έγιναν στις 4 Ιουλίου 1993 σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «Καθημερινή». Οι δηλώσεις είχαν επακριβώς ως εξής:
«Εν ονόματι μιας δήθεν ιδεολογικής και κομματικής ενότητας ανεχθήκαμε την έκπτωση και τον ευτελισμό όλων των αξιών. Τώρα απαιτείται υπέρβαση αυτού του ψεύδους από ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους. Δεν θα επιτρέψω στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν να γίνω αρχηγό της».
Έπειτα από 16 περίπου χρόνια, ο Σαμαράς κάνοντας χρήση των ολοζώντανων μηχανισμών της (υποτίθεται κλειστής) ΠΟΛΑΝ και του κρατικοδίαιτου μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας σε μια ανίερη ιστορικά συμμαχία διεκδικεί την αρχηγία της Ν.Δ. .. Κύριε Σαμαρά ποιός ο λόγος να μην έχετε κλείσει τους μηχανισμούς της ΠΟΛ.ΑΝ;
Και γιατί κάνετε λόγο για μηχανισμούς όταν έχετε στο πλευρό σας ό,τι πιο σκληροπυρηνικό έχει να επιδείξει η ΠΟΛιτική σας ΆΝοιξη και ο κρατικοδίαιτος μηχανισμός της Ρηγίλλης;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :