Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τι λένε μέσα στη ΝΔ για την αντιμνημονιακή πολιτική;

Οι περισσότερο κεντρογενείς και μετριοπαθείς της ΝΔ επιμένουν ότι ηττήθηκε η αντιμνημονιακή υστερία της Συγγρού. 
Ήδη στο εξωτερικό έχει εξαφανιστεί η αντιμνημονιακή στρατηγική των σκληρών αγοριών που προέρχονται από την ΠΟΛΑΝ. 
Ήταν λάθος η εμμονή του Σαμαρά να στελεχώσει τον 


κεντρικό πυρήνα της Συγγρού μόνο από στελέχη προερχόμενα από την «Άνοιξη». 
Αργά ή γρήγορα και στο εσωτερικό της χώρας θα υποχωρήσει η αντιμνημονιακή υστερία αλλά και στο εσωτερικό του κόμματος θα ζητηθεί από κεντρογενή στελέχη να αναλάβουν ενεργότερο ρόλο σε επιτελικές θέσεις.
Η μέχρι τώρα πιστή τήρηση της σκληρής πολανίτικης γραμμής δεν έχει αποδώσει πουθενά. 
Όσο επιμένει η ΝΔ στην ίδια γραμμή, συνεχίζει …. «να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο»! 
Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι διαρκώς και περισσότερες παρεμβάσεις των ευρωπαίων κεντροδεξιών της ΝΔ και των περισσότερο μετριοπαθών. 
Οι πολανίτες βέβαια και οι φαηλιστές περιμένουν στη γωνία για να επιτεθούν σε αυτή την …. αναγκαστική «μετάλλαξη» της γνήσιας δεξιάς που αυτοί θα ήθελαν!

14 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ : ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ. Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΤΡΙΔΑΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καμμία σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και τους υποστηρικτες του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Οχι συναίνεση σε θεόσταλτες εξωθεσμικες λύσεις. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ : ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΕΛΟΜΕ. ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ 800.000 πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ΣΑΜΑΡΑΣ συνεργαστει με το ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του που ψήφισαν το ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΝΤΟΡΑ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ) και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, τότε Σαμαράς και ΝΔ τέλος. ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Το μνημόνιο είναι η καταστροφή της Ελλάδος. Και το ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ (ΝΤΟΡΑ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ)ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ....ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

kostas hondrozoumakis είπε...

Αγαπητοι ΠΟΛΑΝΙΤΕΣ-τροφιμοι του antinews και διακινητες της προπαγανδας του Φαηλου και της ΝεοΔεξιας (Πολανιτικης) ιδεολογιας. Με ολα αυτα που γραφεται δεν καταφερνετε τιποτα αλλο απο το να αποδειξετε οτι ειστε απλα γραφικοι. Σαμαροφρουροι παλαιας κοπης που προσπαθειτε να πορευτειτε στο πολιτικο σκηνικο της χωρας εν ετη 2011 με την "λογικη" και την ρητορια του 1985. Αναχρονιστικοι δεινοσαυροι της πολιτικης που ο χρονος σας εχει προσπερασει προ πολλου και που αδυνατειτε να το καταλαβετε.
Συνεχιστε ετσι. Αλλωστε μετα τις επομενες εκλογες (οποτε και αν γινουν αυτες) θα εξαφανιστειτε μαζι με τον "ηγετη" σας απο το πολιτικο σκηνικο της χωρας τοσο γρηγορα και ξαφνικα, οσο ξαφνικα βρεθηκατε στην επικαιροτητα 17 μηνες πριν. Καλο κουραγιο (ειναι πολυ δυσκολο να στηριζεις το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ) και keep walking.... με λιγη τυχη συντομα θα εχετε μετατρεψει ολοκληροτικα την πρωην Μεγαλη Φιλελευθερη Κεντροδεξια Παραταξη σε ενα μορφωμα Νεοδεξιου ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

xondrozoumaki: ;Eχεις τρικυμία εν κρανιω!! Σας ενοχλει που ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΝΔ ειναι ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Κόντρα στις έξωθεν και εσωθεν πιεσεις !!! Η πολιτικη αυτή ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ καθημερινα! Το ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ Α Π Α Ν Τ Ε Σ στην Ελλάδα και το εξωτερικο ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΠΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ! ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Οι οπαδοί του ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑΤΟΣ και του Μητσοτακέιου ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΛΘΕΡΟΙ δηλ.μαζί με το σοσιαλνεοφιλελευθερο ΠΑΣΟΚ και τον κωλοτουμπα Καρανταφερη ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΔΡΟΖΟΥΜΑΚΗ: Μάθε επιτέλους ότι στην πολιτική υπαρχει ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Η θεοδωρα Κουβελου - Μητσοτάκη και η παρέα της του 1,9%, άντε του 2,1 %, ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.Δηλ. οπαδοι του ΑΚΡΑΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ! ΜΙΛΝΤΟΝ ΦΡΙΝΤΑΜ, ΣΧΟΛΉ ΣΙΚΑΓΟΥ, Ρήγκαν, Θάτσερ,Δ.Ν.Τ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. Δηλ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΠΤΩΧ0ΤΕΡΟΙ. Γνωρίζεις τίποτα από αυτά ή είσαι και σύ από ΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ για τις... 29- 11 - 2009; Ξέρεις! Τότε που 800.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ψηφίσαμε για ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΔΡΟΖΟΥΜΑΚΗ: Μάθε επιτέλους ότι στην πολιτική υπαρχει ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Η θεοδωρα Κουβελου - Μητσοτάκη και η παρέα της του 1,9%, άντε του 2,1 %, ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.Δηλ. οπαδοι του ΑΚΡΑΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ! ΜΙΛΝΤΟΝ ΦΡΙΝΤΑΜ, ΣΧΟΛΉ ΣΙΚΑΓΟΥ, Ρήγκαν, Θάτσερ,Δ.Ν.Τ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. Δηλ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΠΤΩΧ0ΤΕΡΟΙ. Γνωρίζεις τίποτα από αυτά ή είσαι και σύ ΣΤΟ ντοροκομμα από ΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ για τις... 29- 11 - 2009; Ξέρεις! Τότε που 800.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ψηφίσαμε για ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ!

Ανώνυμος είπε...

χονδροζουμακη: Εσάς το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μη γίνει Πρωθυπουργός ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! Αυτός είναι σκοπός της ζωής σας. Έλα όμως που το 1,9% δεν μπορεί να τον εμποδίσει!! Υπάρχει και και το 98,1% του λαού και ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. ΗΔΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : ΠΑΣΟΚ 34%, ΝΔ 32%. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΑΠΕΙΟ 2!!! ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ Ο Λ Ο ! Αυτό όμως ελάχιστα ενδιαφέρει! Θα είναι όμως η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΣΑΜΑΡΑΣ: ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ¨

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΕΣ ΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΙ:ΕΙΣΤΕ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΚΡΑΙΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΣΤΟ ΛΑΟ; ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΑΥΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑς ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑς ΆΞΙΖΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΔΗΛ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΈΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ...

kostas hondrozoumakis είπε...

Συνεχιζετε να γελοιοποιειστε.
Ανωνυμοι Πολανιτες μου αρεσουν τα "επιχειρηματα" σας. Δικαιωνεται λεει η Αντιμνημονιακη πολιτικη του Σαμαρα!!!! ποιος ακριβως το λεει αυτο? Για πειτε μας γιατι οι Ευρωβουλευτες της ΝΝΔ ψηφιζουν στην Ευρωβουλη υπερ του μνημονιου? Για πειτε μας τι ακριβως ειπε στην συνοδο τους ΕΛΚ πριν λιγες μερες ο Σαμαρας εναντια στο μνημονιο?
Το -δις παθημα με την Ιρλανδια- που ολες του οι προβλεψεις (εκτος απο Χαρρυ Ποτερ απετυχε και σαν Πητ Παπαδακος) διαψευστηκαν δεν σας εγινε μαθημα? Οσο για τα περι Θατσερ & Φριντμαν και ακροδεξιας δεν εχω να πω τιποτα παρα μονο οτι τελικα αυτο που σας δινουν σε ημερησιες δοσεις εκει στο antinews του Φαηλου και του Φακτορα ειναι χαλασμενο και σας εχει πειραξει. Το να μην εχετε ιδεα τι εστι Φιλελευθερισμος δεν ειναι κακο. Το να μην ξερετε ομως τι ειναι αλλα να προσπαθειτε να τον ερμηνευετε και να τον τοποθετειτε και ιδεολογικα, ε αυτο ειναι τουλαχιστον γελοιο.
Εγω ξερω πολυ καλα τι πρεσβευει ο Φιλελευθερισμος, εσεις ομως μπορειτε να μου πειτε τι εκφραζει ο "Κοινωνικος Φιλελευθερισμος" που ευαγγελιζεται ο Σαμαρας? (να τον δω να ειναι κουμπαρος στον γαμο του Ασλανη με τον Κωστετσο και τι στον κοσμο). Και μη με ρωτησετε που κολλαει αυτο τωρα ετσι?
Λοιπον επειδη απο επιχειρηματα ειστε κενοι και απο διαλογο δεν ξερετε (μονο στο να συκοφαντειτε και να διαστρεβλωνετε τα γεγονοτα εχετε ταλεντο αποδεδειγμενα) συνεχιστε να πετατε την μπαλα στην κερκιδα και εξακολουθειστε να ποσταρετε τα γελοια παραληρηματα σας. ο κοσμος εχει αναγκη να γελασει.
Αυτα και περαστικα σας Ανωνυμοι Πολανιτες. Ξερω τι ανοησιες θα γραψετε παλι αλλα μην περιμενετε να απαντησω ξανα στις βλακειες σας.

Ανώνυμος είπε...

xondrozoymaki: Γνωρίζεις τον "Γκουρου" του ΝΕΟΦΙΛΕΛΥΘΕΡΙΣΜΟΥ Νόρντον Φρίτμαν ή όχι ; Γνωρίζεις τη Σχολή Σικάγου για την οικονομία που θήτευσε ο Φρίντμαν ή όχι ; Είναι η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Είναι η πολιτικη ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΗς ΤΡΟΙΚΑ! Είναι ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΑΣ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΕ Η ΝΤΟΡΑ. ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΔΕΝ ΣΑς ΞΕΠΛΕΝΙΕ ΟΥΤΕ Ο...ΝΙΑΓΑΡΑΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Φιλελευθερισμός ειναι Ακροδεξιά τοτε ο Σαμαρισμός υποθέτω είναι Ναζισμός!