Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Μένει ο Μιραλάς

O Κέβιν Μιραλάς με δηλώσεις του σε βελγικά ΜΜΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του και την παραμονή του για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό.
Τόσο ο Βέλγος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, όσο και οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» θέλουν να «δέσουν» το νεαρό επιθετικό στο Λιμάνι και όπως 


τονίζει ο ίδιος ο Μιραλάς σε συμπατριώτες του η συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αυτές τις ημέρες Ο 23χρονος φορ βρίσκεται με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για το ματς με το Αζερμπαϊτζάν και μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του, λέγοντας πως θέλει να μείνει στην ομάδα και πως έχει καλό προαίσθημα για αίσιο τέλος της υπόθεση:
«Δεν υπάρχει συμφωνία με εμένα και τον Ολυμπιακό. Υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιέν, όχι όμως και συμφωνία ανάμεσα σε μένα και τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Έχω όμως πολύ θετικό προαίσθημα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι μέχρι την 1η Απριλίου θα έχουν τελειώσει όλα θετικά για μένα και τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι άλλωστε που το θέλουμε πολύ και ο Ολυμπιακός κι εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :