Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πολλές διαψεύσεις, αλλά για την… ταμπακιέρα κουβέντα δεν είπε ο Σαμαράς

Ασκήσεις… αισιοδοξίας επιχείρησε να κάνει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ . 
Καταρχήν προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το άσχημο κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματός του μετά την

 «μίνι- ανταρσία» των τομεαρχών εναντίον κάποιων συμβούλων του. 
Μάλιστα απέδωσε σε πόλεμο εναντίον του κόμματός του φήμες των τελευταίων ημερών «περί δήθεν εσωκομματικών προβλημάτων». 

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Την ώρα που η πολιτική μας κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα, την ώρα που στην Ευρώπη έδινα αγώνα για την Ελλάδα, την ώρα που η κυβερνητική πολιτική κυλάει σε νέα αδιέξοδα και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, την ώρα που ετοιμάζουμε την πρότασή μας για την οικονομία που θα αποτελέσει εναλλακτική λύση, κάποιοι υστερόβουλα και άκομψα προσπαθούν να εμφανίσουν ότι υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ και να στερήσουν την χώρα από μία ισχυρή εναλλακτική λύση.» (σ.σ: για την ταμπακιέρα κουβέντα δεν είπε…)

Για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ, ο Α. Σαμαράς είπε πως δεν τον απασχολούν «οι επίδοξοι ενοικιαστές μίας ανύπαρκτης πολυκατοικίας».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα είναι έτοιμο για εκλογές, «οποτεδήποτε και αν γίνουν», αλλά έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν θα δεχθεί συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. «Δεν παίζω μικροκομματικά παιχνίδια, δεν χρωστάω σε κανένα παρά μόνο να δώσω ελπίδα στον ελληνικό λαό. Αντιλαμβάνομαι και τις μνήμες και τους δισταγμούς» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :