Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο Λαός της Κεντροδεξιάς Παράταξης απαντά στους "επιβήτορες" ψυχοπαθείς της ΝΝΔ! Οργή για την ασεβή ανακοίνωση κατά Μητσοτάκη!

HΡΘΕ Η ΩΡΑ να απαντήσει ο Μητσοτάκης, λέγοντας όσα δε λέει τόσο καιρό. Στην ανακοίνωση της ΝΝΔ «ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση», η απάντηση του Προέδρου δεν πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο από αυτή: «Ναι, ο λαός μας -και ειδικά ο Λαός της Παράταξης- έχει πραγματικά μνήμη και γνώση. Και γνωρίζει ποιος και πότε έδωσε αγώνες, όπως γνωρίζει και ποιος πρόδωσε, μποϋκοτάρισε και τελικά έριξε την Παράταξη από την εξουσία, λειτουργώντας σαν... πραγματικός ναυαγοσώστης του ΠΑΣΟΚ. Και ποιος, εντέλει, δήλωσε μόλις πριν από ένα χρόνο «δικαιωμένος» γι’ αυτή του την ιστορία…»

O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ο κορυφαίος Έλληνας πολιτικός του 2ου μισού του 20ου αιώνα είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι, αλλά ακόμα και οι μεγαλύτεροι εχθροί του κατά βάθος ξέρουν ότι ο Μητσοτάκης είχε δίκιο και τότε (την περίοδο της δικής του διακυβέρνησης, 1990-93) και τώρα και η ιστορία ήδη τον έχει δικαιώσει στις βασικές του θέσεις και επιλογές!!!

ΝΝΔ:''ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ''. ΟRIGINAL ΝΔ:''ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ".....

Απαράδεκτη η ανακοίνωση της ΝΔ πριν από λίγο! Με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό. Τόσο από άποψη ευπρέπειας, όσο και ουσίας. Λυπάμαι ειλικρινά για το επίπεδο της αντιπολίτευσης σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας. Ντροπή σε όσους φέρουν την ευθύνη αυτής της ανακοίνωσης.

Ρίχτα Αρχηγέ! Και ξαναρίχτα!
Θύμησέ μας ολονών πόσο ερίφια (κοινώς γίδια) ήμασταν που δεν σ'ακούσαμε οταν έπρεπε, σε λοιδωρήσαμε, σε βρίσαμε, σε ειρωνευτήκαμε, ερωτευτήκαμε τον παπανδρεισμό του 80 και έτσι τώρα καταντήσαμε να γίνουμε οι επαίτες της οικουμένης. Οι Παλιοί Νεοδημοκράτες του 90 σε ευχαριστούμε που εξακολουθείς να είσαι χρήσιμος χωρίς να είσαι ευχάριστος! Ακόμα και στα 92 σου διδάσκεις!
"Σε ψηλό βουνό σε ριζιμιό χαράκι" Αρχηγέ "κάθετ'ενας αιτός"... Σκίστους τους λίγους.

Μεγάλε Ψηλέ! Αν σε είχαν ακούσει το 1990 αυτή τη στιγμή δε ήμασταν σε αυτά τα χάλια! Αλλά ας είναι καλά κάτι προοδευτικοί δημοκράτες που φρόντισαν να κατασκευάσουν έναν άθλιο εκλογικό νόμο που το πρώτο κόμμα με 47% δεν μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση και κυβέρνησε τελικά με οριακή πλειοψηφία! Και δεν έφταναν όλα αυτά βρέθηκε και ο δοσήλογος Αντωνάκης και έδωσε τη χαριστική βολή στην ίδια του την κυβέρνηση και στον άνθρωπο που ουσιαστικά τον ανέδειξε! Όλα τα μεγάλα έργα ξεκίνησαν επί Μητσοτάκη. Το ασφαλιστικό σώθηκε επί Μητσοτάκη. Αλλά τι να σου κάνει μία κυβέρνηση με 150+1 βουλευτές;
Μπράβο Πρόεδρε! Γνήσιος Κρητίκαρος!!!

Μια χαρά τα είπε ο Επίτιμος. Αν ήταν αυτός στα 93 του πρόεδρος της ΝΔ θα έκανε πιο σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση από τον λαϊκιστή Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :