Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Το «καληνύχτα» του Σαμαρά και το «καληνύχτα» της Ιστορίας…

«Η Παράταξή μας έχει πολλά για τα οποία νιώθει υπερήφανη:
Κι όχι μόνο στα χρόνια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν σταθεροποιήθηκε η κοινοβουλευτική δημοκρατία και μπήκε η χώρα στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Και στη συνέχεια, στην Πρωθυπουργία του Κώστα Μητσοτάκη, όταν μπήκε το πρώτο φρένο στο δημοσιονομικό εκτροχιασμό του ΠΑΣΟΚ…»
Οι μυστικοσύμβουλοι δυστυχώς... εξαφάνισαν το βίντεο της συγκεκριμένης ομιλίας του Αρχηγαντώνη από την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΝΔ… Υπάρχουν όλες οι άλλες εκτός απ’ αυτήν! Μας αρκεί όμως και το κείμενο. Άλλωστε είχε κάνει αίσθηση και είναι πρόσφατο γεγονός, ώστε οι περισσότεροι να θυμούμαστε πολύ καλά τα λόγια αυτά… απόγνωσης του Σαμαρά ενόψει του Συνεδρίου της ΝΝΔούλας το περασμένο καλοκαίρι.
Και μιλάμε για λόγια απόγνωσης, γιατί μέσα στις δύο τελευταίες σειρές του ανωτέρου κειμένου κατέγραψε την έμμεση αλλά πασιφανή ομολογία της μεγάλης του ενοχής απέναντι στον τόπο και την Παράταξη που τον ανέδειξε. Ενοχή, πολιτικό έγκλημα εσχάτης προδοσίας, όταν σήμερα ολόκληρος ο Λαός υποφέρει, επειδή ο Αντωνάκης και οι -από τότε…- Φίλοι του πρόδωσαν την Κυβέρνηση της ΝΔ και ανέτρεψαν τον Πρωθυπουργό που με αιματηρούς αγώνες προσπάθησε να βάλει «το πρώτο φρένο στο δημοσιονομικό εκτροχιασμό του ΠΑΣΟΚ»!
Τα λόγια σας, κύριε Σαμαρά, τα λόγια σας είναι αυτά που σάς καταδικάζουν ιστορικά, πολιτικά, διαχρονικά, παντοτινά.
Γι’ αυτό και δικαιούμαστε να σας καληνυχτίσουμε μια και καλή!
Όλοι εμείς που σήμερα πληρώνουμε εσάς, τα καπρίτσια σας και την προδοσία σας!
Όλοι εμείς που αναγνωρίζουμε, ότι εάν εκείνο το «φρένο» του Μητσοτάκη δεν τον είχατε σαμποτάρει εσείς και οι Φίλοι σας, σήμερα η Ελλάς και οι Έλληνες δεν θα ήταν ούτε σε μνημόνια, ούτε στην εφιαλτική στενωπό της επαπειλούμενης χρεοκοπίας.
Αυτά για την Ιστορία. Επειδή, όπως ορθώς έγραψαν οι Φίλοι σας: «Ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :