Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τί γίνεται με όλους αυτούς τους τομεάρχες και γραμματείς στη ΝΔ; Πληρώνονται;

Όλα στο φως λέει ο λαός σε τόσο δύσκολες στιγμές που περνά. Φαίνεται όμως ότι η Νέα Σαμαρική ΝΔ έχει αποφασίσει να τα κρατά όλα στο σκοτάδι.
Μεγάλο ερωτηματικό με τους νέους γραμματείς και φαρισαίους στη Νέα ΝΔ, είναι, τί ακριβώς γίνεται με τους μισθούς τους; Το ότι έχουν μπλέξει τα καλώδια τους σε θέματα ευθυνών είναι δεδομένο. Λιγουλάκι δύσκολο να δουλέψει τέτοιο σχήμα μαμούθ. Εάν μάλιστα μας κυβερνούσε τέτοιο μπουλούκι θα έριχνε την Ελλάδα έξω! Αλλά δε φαίνεται και να τους απασχολεί και τόσο αυτή η διάσταση, μια και η κυβέρνηση Καραμανλή την είχε ήδη ρίξει έξω.
Εμάς μας ενδιαφέρει τί γίνεται με την πληρωμή τους. Πώς αμείβονται για τις υπηρεσίες που παρέχουν στο κόμμα; Πληρώνονται με μπλοκάκι; Και που τα βρίσκει η ΝΔ με .........
...................
τόσα εκατομμύρια που χρωστά; Δεν είναι 10, δεν είναι 20, είναι 120! Πληρώνονται όλοι αυτοί;
 Όσοι είναι κομματικοί, εντάξει πληρώνονται από το κόμμα. Όσοι όμως ήρθαν απέξω τί γίνεται; Με ποιούς όρους ανέλαβαν πόστα και γραμματείες; Έδωσαν βιογραφικό ή δεν χρειάζονταν; Τί ακριβώς συμφωνήθηκε; Θα πληρωθούν αργότερα; Θα πληρωθούν με δόσεις ή με άλλου είδους βολέματα και εξυπηρετήσεις; Ειδικά οι δημοσιογράφοι που μπήκαν στο terra-σχήμα με ποιές συμφωνίες προσελήφθησαν; Τα είχαν βρει πιό μπροστά με τους χρυσανθένιους φαήλους; Πότε ακριβώς συναντήθηκαν οι διαδρομές τους; Πόσα παίρνουν για τις υπηρεσίες που «προσφέρουν»; Για τι αν μας πουν ότι δουλεύουν για την ψυχή των προγόνων τους, δεν θα το πιστέψουμε, με τίποτα!.!

Δεν υπάρχουν σχόλια :