Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Στο μυαλό των οικονομολόγων της Ν. Δ. Μας οδηγούν σε νέα «Μικρασιατική» καταστροφή …..

Έτσι και κυβερνήσουν οι οικονομολόγοι του Σαμαρά, οι Mr Fidelity και σία, έχει να πέσει το κλάμα της αρκούδας. Το τί σκέφτεται αυτή η ομάδα δε λέγεται. Τι συζητάνε πίσω από τις βαριές κουρτίνες του δευτέρου ορόφου είναι να γελάς αλλά και να οδύρεσαι για την κατεύθυνση της οικονομίας που θέλουν να δώσουν. 
Οι προπαγανδιστές των σαμαρικών στα καφενεία και στο πεζοδρόμιο μέχρι και το επιχείρημα της «αξιοπρεπούς» πτωχεύσεως χρησιμοποιούν! «Ούτε να μας πτωχεύσουν, δεν είναι ικανοί ο Γιωργάκης και τα δεκανίκια του ….. οι εχθροί της ΝΔ» …. Μέχρι και σενάρια επιστροφής στη δραχμή «επεξεργάζονται»! Νέα (περήφανα) δάνεια! Αναδιαπραγματεύσεις σε εθνική βάση αυτή τη φορά, γιατί .................
.................
μέχρι τώρα ήταν σε προδοτική βάση! 
 Από όπου και να το κοιτάξεις, μόνο λύσεις φτώχειας έχουν και πείνας. Μόνο καταστροφικά σενάρια που οδηγούν σε νέα «Μικρασιατική» καταστροφή. Εκεί μάλιστα μπορούν να «διαπρέψουν», όπως έχουν «διαπρέψει» όποτε κλήθηκε η λαϊκή ακροδεξιά και τα απάτητα παρακρατικά της "λημέρια" να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο. 
Ο λαός συνήθως ξεχνά και οι σειρήνες όποτε χρησιμοποιήθηκαν από τα οποιαδήποτε ακραία στοιχεία έβρισκαν ευήκοα ώτα, νομίζοντας ότι χρειάζονται ριζοσπαστικές λύσεις και όχι ντιντί διάλογος και φρουφρού διπλωματία! Μόνο που θα την πατήσουμε πάλι όλοι μαζί και όταν ο λαός την πατά, πεινά …. Και όταν πεινά, δαγκώνει άγρια. Κάτι που ίσως χρειάζεται ως μάθημα η ακροδεξιά ΝΔ για να συνέλθει και να ξαναπεράσει για πολλά χρόνια και πάλι στο περίφημο και "λυτρωτικό" χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :