Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Καληνύχτα και αντίο, Αντωνάκη..….

Αγαπητό περιοδικό,
Πραγματικά με μεγάλη λύπη διαπίστωσα πρόσφατα την αγνωμοσύνη στο αποκορύφωμα της.
Μετά την εμφάνιση του Προέδρου κου Κώστα Μητσοτάκη στo MEGA και την απρεπή απάντηση Σαμαρά, αναγκάζομαι να αναφερθώ στα γεγονότα των ετών 1989, '92 και 95 για τον βίο και πολιτεία του κου Σαμαρά.
Το 1989 ο μεγαλόψυχος νυν και αει Κώστας Μητσοτάκης , κατόπιν παρακλήσεως του Ευάγγελου Αβέρωφ, παίρνει υπό την προστασία του τον Αντωνάκη και όχι μόνον.
Τον έχει δίπλα του εξ' απορρήτων συνεργάτη , λέγοντας σε όλους ότι ............
.............
-αυτός είναι το παιδί μου-. Στις αρχές του 1989 , επί κυβερνήσεως Τζανετάκη , τον κάνει υπουργό Οικονομικών , το καλοκαίρι του ίδιου έτους τον κάνει Υπουργό Εξωτερικών επί κυβερνήσεως Ξ. Ζολώτα, παρά την θύελλα αντιδράσεων της αντιπολίτευσης (Α. Παπανδρέου και Χ. Φλωράκη) . Μετέπειτα επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, ως έμπιστος του παραμένει στο ίδιο Υπουργείο.
Το '92 [Φεβρουάριος] τον στέλνει στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών της COMΜISSION, με συγκεκριμένες Προτάσεις και Οδηγίες να συζητήσει, για το τότε και τώρα ακόμη, Εθνικό θέμα. Σε κάποιο σημείο της συζήτησης πρόεκυψαν νέα δεδομένα με νέες προτάσεις για τις οποίες έπρεπε ΑΜΕΣΑ να ενημερώσει τον προϊστάμενο του, [πρωθυπουργό]. Κι' όμως δίνει απάντηση, ΜΟΝΟΣ του. Επιστρέφοντας στην πατρίδα μας, με τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού, Κώστα Μητσοτάκη και Π.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ΄΄΄΄ [Ποιος υπάλληλος δεν θα υφίστατο αυτή την συνέπεια ΄΄ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ όταν πρόκειται για τόσο σοβαρό θέμα?
Το '95 σαν ΠΟΛ.ΑΝ. πλέον, συντάσσεται με το ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ το στην εξουσία ψηφίζοντας μαζί του, Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Αυτά τα ολίγα Αντωνάκη, [διότι ποτέ δεν θα κατορθώσεις, πόσο μάλλον τώρα στα 60σου να γίνεις σαν τον Μητσοτάκη]. Και κάτι για τους ΝΝΔ οπαδούς σου... Αλήθεια, πότε ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ????
Καληνύχτα και αντίο, Αντωνάκη….
Αλέξανδρος, κυνηγός Αγνωμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :