Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Έχει καταλάβει ο Κυριάκος, ότι οι επιθέσεις που δέχεται ξεκινάνε από το επιτελείο του «Αδιάφθορου» Αντώνη;

Ενώ υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τους δρόμους της μίζας και την διαπλοκή διαφόρων επιχειρήσεων στο άρμα της Siemens, η εξεταστική του Βαλυράκη που έχει αφήσει ανενόχλητους τον Σέκερη και τον Κάτσικα, επέστρεψε και πάλι στα ψίχουλα, για τα οποία μάλιστα έχουν κοπεί τιμολόγια! Αυτός είναι ο Βαλυράκης! Έτσι θέλει ο Λαζαρίδης! Να φύγει η επικαιρότητα από το e-mail που αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο της εμπλοκής του Αρχηγού Αντώνη, στο σκάνδαλο της Siemens. Αποτελεί παρηγοριά γι’ αυτούς η παλινδρόμηση του σκανδάλου σε υποθέσεις που έχουν εξηγηθεί. Δεν πρόκειται περί αδυναμίας, αλλά για στημένο παιχνίδι συγκάλυψης.
Τελικά στην προσπάθεια τους, Ρηγίλλης και Ιπποκράτους, να στρέψουν το ενδιαφέρον της οργισμένης κοινής γνώμης σε δευτερεύουσες και τριτεύουσες υποθέσεις που απλά έχουν κάποια σχέση με την εταιρεία Siemens και χωρίς να αποτελούν τμήμα του σκανδάλου, δείχνουν να μην έχουν καμιά διάθεση αποκάλυψης των πραγματικών διαστάσεων των διαδρομών του μαύρου χρήματος.
Έχει δίκιο ο Κυριάκος να δηλώνει οργισμένος:«Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τις κοινωνικές μου σχέσεις με τον Χριστοφοράκο. Άλλοι έκαναν ότι δεν τον γνώριζαν. Εγώ ότι ψώνισα από τη Siemens, το πλήρωσα. Μου έκαναν μια διευκόλυνση και τίποτα παραπάνω. Άλλοι κρύβονται στο σκοτάδι, μη τυχόν και αποκαλυφθεί το πάρε-δώσε για C4I, ΟΤΕ , Προαστιακό και ΟΣΕ».
Έχει άραγε συνειδητοποιήσει ο Κυριάκος ότι ο πόλεμος που δέχεται προέρχεται κυρίως από το περιβάλλον του Αδιάφθορου Αρχηγού Αντώνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια :