Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο Σαμαράς πήρε το χρίσμα να καθαρίζει τα τασάκια του ΔΟΛ! (Γράφτηκε πριν από 2 μήνες, αλλά τώρα το καταλαβαίνουμε καλύτερα...)

Συναντήθηκαν λέει ο Αντώνης Σαμαράς με τον Σταύρο Ψυχάρη στα γραφεία του ΔΟΛ στη Μιχαλοκοπούλου και οι σκεητμπορντάδες που οργώνουν τις λεωφόρους της νεότητος αισθάνθηκαν ρίγη να τους διαπερνούν.
Το ραντεβού του ηλικιωμένου εκδότη με τον νεάζοντα αρχηγό της ΝΔ, απησχόλησε τις παραπολιτικές στήλες και το διαδίκτυο με αποτέλεσμα οι πλούσιοι τουρίστες που αφήνονται στις έμπειρες μασέρ των ακτών της Ταυλάνδης, να γυρίσουν έγκαυλοι στο άλλο πλευρό και οι φτωχοί Μεξικανοί-σε σιέστα ευρισκόμενοι-να ξύσουν τ αχαμνά τους.
Ο επιμελής υπήκοος της ξεπεσμένης και παραπαίουσας αυτοκρατορίας των ΜΜΕ, αρχηγός της ΝΔ, θέλησε με το ευλαβικό του προσκύνημα να βαδίσει στα χνάρια του Μιλτιάδη Εβερτ, ο οποίος μέσα μεσημέρι κουβαλούσε τον... δύστυχο Αζάνκα στο σπίτι του Χρήστου Λαμπράκη, μετά απο επιθυμία του τελευταίου.
Δεν γνωρίζουμε αν ο Σαμαράς πήρε μαζί του, σε ρόλο Αζάνκα τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Στυλιανίδη και τον Γκιουλέκα, ώστε στην ανάπαυλα της συνομιλίας του με τον Ψυχάρη, ν αναλάβουν οι τρεις τσιρλίντερς την -take 5- ψυχαγωγία τους.
Τέτοιου είδους συναντήσεις το μόνο που αποκαλύπτουν είναι την ένδεια και την ανεπάρκεια του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Το πόσο τραχανοπλαγιάδες, ανεπαρκείς ανασφαλείς, ολίγοι και επικίνδυνοι είναι για τον τόπο μας.
Τι δουλειά είχε ο Σαμαράς στον Ψυχάρη και τι κέρδισε απ αυτή τη συνάντηση; Μήπως την υποστήριξη του "ΒΗΜΑτος" και των "ΝΕΩΝ";
Και ποιος δίνει δεκάρα τι γράφουν οι τελειωμένες εφημερίδες; Ποιος ασχολείται με πεθαμένους που υπνοβατούν; Κι αυτό δεν αφορά μόνο τα έντυπα του ΔΟΛ, αφορά όλες τις εφημερίδες και πιο πολύ εκείνες που διακρίνονται για τη σοβαροφάνεια με την οποία επενδύουν τις κοινότυπες παπαριές τους.
Θα πρότεινα στον Αντώνη Σαμαρά (και στο χαζοεπιτελείο του) να συναντηθεί με τον φίλο μου τον Βασίλη τον Γούλα, για να μην του στείλει δώρο κανα laptop στο γραφείο του και τον εκθέσει.
Με λίγα λόγια χέστηκε η φοράδα στ αλώνι αν ο Σαμαράς ανέλαβε μετά το ραντεβού το χρίσμα να καθαρίζει τα τζάμια του ΔΟΛ και ν αδειάζει τα τασάκια του μαγαζιού.
Αντε γεια αγαπημένοι μου κλόουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια :