Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Το "ημερολόγιο - πελατολόγιο" μιας ..."πόρνης".!


Στον σημερινό "καταπράσινο" και κατάπτυστο έντυπο και ηλεκτρονικό "τύπο" αναπαράγεται μια είδηση προερχόμενη και από ορισμένα κατ' επίφασιν ..."δεξιά" μπλοκ, μόνο και μόνο για να "πληγεί" η οικογένεια Μητσοτάκη.
Μην σας πιάνουν προκαταβολικά τα..."πατριωτικά κ.λ.π. σύνδρομα".
Δεν πρόκειται να υπερσπισθώ την "αγία οικογένεια". Οφείλω όμως εντός των ορίων αντικειμενικότητος να σταθώ απέναντι στις κατασκευασμένες γελοιότητες και που φυσικά έχουν να κάνουν με το... πλήρως ενημερωμένο ..."ημερολόγιο - πελατολόγιο" Χριστοφοράκου, τις καταγεγραμμένες λεπτομέρειες του οποίου θα τις ζήλευε και η πλέον φιλόδοξη ... "πόρνη" προκειμένου να συγγράψει τα ...απομνημονεύματά της.
Ντροπή και κρίμα για τον μουχλιασμένο... σανό που μας σερβίρουν τα καλοβολεμένα και ελέω κρατικών διαφημίσεων συντηρούμενα πράσινα Μέσα Ενημέρωσης Μαζών, τη συμμετοχή και τη βοηθεία βεβαίως των ..."δεξιόστροφων" και ελέω συμφερόντων και εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων ανωνύμων "bloger".!
Άκουσον άκουσον, ή μάλλον ..."διάβασον".!
Εξακόσιες είκοσι επαφές και συναντήσεις (ούτε μία λιγότερη ή περισσότερη) του Μ. Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα και μέλη των οικογενειών τους καταγράφονται στο διαβόητο ..."ημερολόγιο - πελατολόγιο" του άλλοτε ...ισχυρού πλην δοτού ανδρός της Siemens Ηellas.
Από αυτές, το 60%, δηλαδή οι 356, - όσες και οι ημέρες ενός χρόνου -(!) αφορούν μέλη της οικογένειας ...Μητσοτάκη.
Η σπουδή με την οποία κρατούσε το γνωστό ..."ημερολόγιο - πελατολόγιο" η γραμματέας του Χριστοφοράκου, κυρία Αικατερίνη Τσακάλου, όπου αναφερόταν ακόμη και κάθε εισερχόμενο ή εξερχόμενο τηλεφώνημα, ραντεβού, επισήμανση, υπόμνηση κ.λπ. με ονομαστική αναφορά - οποία υπευθυνότης - "βοήθησε" τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής να συγκεντρώσουν ενδιαφέροντα ..."στατιστικά στοιχεία".
Ετσι, σύμφωνα με την επεξεργασία που πραγματοποίησε ο βουλευτής του Pasok Β. Κεγκέρογλου, προκύπτει ..."η προνομιακή σχέση της εταιρείας Siemens Ηellas ή του διευθύνοντος συμβούλου ή εν πάση περιπτώσει των διευθυντικών και ηγετικών στελεχών της με την οικογένεια Μητσοτάκη σε κοινωνικό ή άλλο επίπεδο, (πολλά διαζευκτικά) που καταγράφεται σε συναντήσεις και επαφές από το 1999 μέχρι το 2007" όπως δήλωσε.
Οι ..."συναντήσεις" γίνονταν εντός ή εκτός εταιρείας, ενώ οι ..."επαφές" ήταν είτε τηλεφωνικές είτε μέσω μηνυμάτων ή μέσω τρίτων κ.λπ.
Εκτός των επαφών του κ. Κ. Μητσοτάκη και των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς του με τον κ. Χριστοφοράκο υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί που έχουν καταγραφεί στο ημερολόγιο:
Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Π. Δούκας για 10 συναντήσεις και 45 επαφές.
Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γ. Βουλγαράκης για 17 συναντήσεις και 30 επαφές (οι οποίες αρχίζουν το 2004, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες).
Ο πρώην υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης έχει από το 2000 μία συνάντηση.
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ. Λιάπης είχε συνολικά 35 επαφές.
Ο πρώην υπουργός Οικονομίας κ. Ι. Παπαθανασίου είχε 27 επαφές συνολικά.
Ο κ. Γ. Σουφλιάς είχε τις λιγότερες επαφές.
Ο κ. Αδ. Ρεγκούζας είχε επίσης επαφές με τον Μ. Χριστοφοράκο. Ελάχιστες από το 2001, αλλά από το 2005 και μετά πάρα πολλές.
Ο κ. Ευ. Αντώναρος καταγράφεται για επαφές σε σχέση με ονομαστικές εορτές, ανταλλαγές ευχών κ.λπ.
Και αφού ο κύκλος των ..."επαφών - συναντήσεων" κλείνει με τα παραπάνω άτομα, οι Μαντέληδες, Βερελήδες Τσουκάτοι και το ..."κακό συναπάντημα", πότε τελικά συνατήθηκε μαζί του;
Έλεος μωρή ρουφιάνα και πρόστυχη...δημοσιοκαφρίλα.
Αν κάποιος χρειάζεται ...365 επαφές και συναντήσεις για να ...αρπάξει μια μίζα, πώς μπορεί να εξηγηθεί λογικά το γεγονός ότι οι ...χορηγίες (βλέπε μίζες) προς τα πράσινα τρωκτικά έπεφταν αυθημερόν;
Σίγουρα το πρόβλημα, θα πρέπει να είναι καθαρά επικοινωνιακό, αν όχι ...διανοητικό, ή εκτός και αν ολόκληρο το Μητσοτακέϊκο διακατέχεται από πλήρη ...ερασιτεχνισμό, όπερ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.!
Έλεος.! Όχι άλλο σανό... Όχι άλλο ...κάρβουνο.!

Δεν υπάρχουν σχόλια :