Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ShopnSave.gr, οι χαμηλότερες τιμές στα Super Market

ShopnSave.gr, ένα νέο site που μετράει λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας, μία μηχανή σύγκρισης τιμών σε βασικά είδη κατανάλωσης, ή αλλιώς αν προτιμάτε το skroutz για τα προϊόντα στα super market! ..............

...................Φρούτα, καφέ, αρτοσκευάσματα, είδη καθαριότητας, ποτά, χαρτικά και πόσα άλλα είδη σίγουρα αγοράζετε από τα super market. Κάνοντας τις αγορές σας από το καταλληλότερο super market (δηλαδή το φθηνότερο) μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και πάνω από 50%, αφού στο ίδιο είδος μπορεί να υπάρχει πολύ μεγάλη απόκλιση τιμών από το ένα super market στο άλλο!

Στο www.shopnsave.gr μπορείτε να ψάξετε είτε με το είδος που σας ενδιαφέρει είτε με τον κατασκευαστή του με την έξυπνη μηχανή αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στις κατάλληλες κατηγορίες μέσω του αναλυτικού καταλόγου με τις κατηγορίες και υποκατηγορίες του.

Σε κάθε κατηγορία προϊόντος εμφανίζονται οι οικονομικότερες τιμές στα είδη της κατηγορίας αυτής. Αν θέλετε όμως μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένο super market για να δείτε τις τιμές μόνο από αυτό το super market καθώς και την απόκλισή τους από τον μέσο όρο τιμών της υπόλοιπης αγοράς!

Παράλληλα, τόσο στην κεντρική σελίδα του shopnsave.gr, όσο και στις εσωτερικές σελίδες κάποιας κατηγορίας, θα βλέπετε με μια ματιά σε ποια προϊόντα εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα τόσο σε ποσοστό επί τοις εκατό όσο και σε απόλυτο χρηματικό ποσό.

Τέλος, στην σελίδα "Oι καλύτερες προσφορές" του shopnsave μπορείτε να βλέπετε καθημερινά τις πιο σημαντικές προσφορές της ημέρας στα super market, προϊόντα δηλαδή με το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους για τους καταναλωτές, αλλά και προϊόντα στα οποία εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :