Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Τεχνογνωσία την λένε τώρα την πτώχευση.

Απορούμε. Σε ποιους απευθύνεται ο κ. Παπανδρέου μιλώντας για τεχνογνωσία του ΔΝΤ. Ακόμα και τώρα που ξεψυχάει το πολιτικό κατεστημένο, δεν βάζει μυαλό και θέλει με λεκτικές ακροβασίες να εξαπατήσει το λαό και να διασωθεί.
Θλιβόμαστε να βλέπουμε στις τηλεοράσεις τα γεράκια της Ευρώπης, τους κουτόφραγκους μέρμηγκες, να γελάνε πάνω στο πτώμα του έξυπνου Έλληνα τζίτζικα, που κάποτε ρούφαγε τα πακέτα της ΕΕ και τα δάνεια των κερδοσκόπων και τραγουδούσε αμέριμνα, χωρίς να μπει στον κόπο να παράγει ούτε μία καρφίτσα. Πως εξευτελίσατε έτσι την Ελλάδα. Δυστυχώς, δεν είμαστε στην Ιαπωνία όπου....
υπάρχει και τιμή που σώζεται με χαρακίρι.
Όλες οι μέχρι σήμερα πολιτικές ηγεσίες του τόπου μοίραζαν τα χρήματα από το εξωτερικό και το υστέρημα του σκληρά φορολογούμενου πολίτη στα κρατικοδίαιτα αφεντικά τους που τους πατρονάριζαν μέσα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ τους. Τώρα που είναι αυτά τα λεφτά; Γιατί δεν τα ρίχνουν τα αφεντικά τους στην αγορά; Που πήγαν τα λεφτά του χρηματιστηρίου; Που πήγαν τα λεφτά; Γιατί φυσικά τα λεφτά δεν κάηκαν, αλλά είναι στις τσέπες κάποιων που περιμένουν να αγοράσουν μισοτιμής τις περιουσίες των εξαθλιωμένων σε λίγο καιρό πολιτών, όπως άρπαξαν τότε τις περιουσίες στο χρηματιστήριο.
Όχι κ. Παπανδρέου. Όχι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και όλου του πολιτικού κατεστημένου και των πολιτικών δυναστειών. Δεν θα μας σώσετε εσείς. Ή τουλάχιστον θα ευτελιστείτε πρώτα στα μάτια μας και μετά, εξ αιτίας της εθνικής αυτής καταστροφής, που αφαιρεί ακόμα και κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας, θα πάμε σε εκλογές για Αναθεωρητική και ίσως για Συντακτική Βουλή. Οι καταστάσεις είναι εθνικά κρίσιμες.
Το παραμύθι της ολιγαρχίας που το βαφτίζατε δημοκρατία τελείωσε.
by hassapis
UDemand: Τεχνογνωσία την λένε τώρα την πτώχευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :