Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αποκλειστικό: Σημαντικές συναντήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη με υψηλούς Ευρωπαίους αξιωματούχους

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το γεύμα της Ντόρας Μπακογιάννη με το Γάλλο ΥΦΥΠΕΞ, αρμόδιο για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Pierre Lellouche. Μετά τη συνάντηση ο Γάλλος αξιωματούχος δήλωσε, ότι είναι πολύ χαρούμενος που
βλέπει μία παλιά φίλη, και μίλησε για το πολιτικό της θάρρος που την κάνει να ξεχωρίζει στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε... Από τη μεριά της η πρώην Ελληνίδα ΥΠΕΞ, αφού θύμισε ότι η Γαλλία μάς έχει στηρίξει σε δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, είπε ότι ο κ. Lellouche είναι ένας παλιός φίλος που έχει δώσει μάχες για την Ελλάδα, μίλησε για τη βαθιά εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο χωρών, και την ανάγκη να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να περάσει η Ευρώπη την κρίση.
Σε ερώτηση του MEGA για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι θα είναι θανάσιμο λάθος να επενδύσει στην καταστροφή της Ελλάδας. Δεν μπορεί, τόνισε η κ. Μπακογιάννη, η αξιωματική αντιπολίτευση να κτίσει στην λογική του ώριμου φρούτου, να κτίσει στην καταστροφή της Ελλάδας... Ενώ για τις πρόσφατες απεργίες στο Πειραιά είπε ότι δε μπορεί μία μερίδα εργαζομένων να οδηγεί στην ανεργία άλλους εργαζόμενους, και κάλεσε τον κ. Χρυσοχοΐδη να αναλάβει τις ευθύνες του. Υπεράνω όλων όπως δήλωσε είναι το συμφέρον της Ελλάδας και όχι το συμφέρον μίας συντεχνίας.
To πρωί επίσης η κ. Μπακογιάννη είχε συνάντηση με τον Γερμανό υφυπουργό Εξωτερικών κ. Werner Hoyer.


Δεν υπάρχουν σχόλια :