Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Οι σαμαροχαφιέδες βγήκαν παγανιά! - Απειλές προς το «περιοδικό»

Μετά τους «αντάρτες» βουλευτές ο Στάλιν της Ρηγίλλης σχεδιάζει πώς θα υποτάξει και την ελεύθερη μπλογκόσφαιρα! Ξαμόλησε λοιπόν τα «λαγωνικά» του να… ανακαλύψουν ποιοι βρίσκονται πίσω από μπλογκς που δεν έχουν υποταχτεί στη… γοητεία του Αρχηγού-Ήλιου-Κύκνου-Μεσσία και δε συμμαζεύεται…
Επίθεση δέχτηκε και το παρόν ιστολόγιο από την «Πυθία» της Ρηγίλλης. Με απίστευτη ψυχωτική συνομωσιολογία, με αναφορές σε… Ελωχίμ και Νεφελίμ και άλλες άρες-μάρες σαχλαμάρες, χαρακτηριστικές στους «περίεργους» Φίλους του Αντώνη… Το πιο ξεκαρδιστικό απ’ όλα ο «χρησμός» της Πυθίας για το «περιοδικό»: «Ένα blog που δημιουργήθηκε για να αμαυρώσει την εικόνα του Σαμαρά»!!!!! Τελικά όλοι χαπακώνονται αγρίως με Lazarid στην Ακρονεοδεξιά ΝΝΔ. Βλέπουν τον Ζιγδαντώνη τόσο… άσπρο που όταν θα «μαυρίσει» κανονικότατα στις εκλογές εκείνοι θα κατηγορούν ακόμη τους… εξωγήινους!...!
Όσο για το ποιοι είμαστε, ας μην κουράζονται οι σαμαροχαφιέδες… Και κυρίως ας μην απευθύνουν αστήρικτες μομφές, φωτογραφίζοντας πρόσωπα που μπορεί να κυνηγήθηκαν άσπλαχνα από το «νεοανοιξιάτικο» καθεστώς και να έχασαν το ψωμί τους λόγω της εμπάθειας του μοχθηρού ηγετίσκου, όμως ουδεμία σχέση έχουν με το παρόν ιστολόγιο.
Εμείς είμαστε αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι από οποιεσδήποτε πρώην ή νυν δεσμεύσεις, και μάλιστα οικονομικές. Αυτή είναι και η δύναμη της ελευθερίας μας!
Φυσικό να μας παρεξηγούν οι νεοσταλινικοί καταληψίες της ΝΔ… Ελευθερία γνώμης και πλουραλισμός είναι άγνωστα πεδία για τον Αντώνιο Στάλιν και την παρεούλα του…

Δεν υπάρχουν σχόλια :