Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Έκπληξη! Δύο δελτία τύπου εξέδωσε ο Κουκοδήμος. Στο σαμαρικό "point system" παίρνει ..... ντε πουά ….

Μόλις διέρρευσε από τη Ρηγίλλης η είδηση για το point system που εγκαινιάζει ο πρόεδρος Αντώνης βουλευτές και τομεάρχες ανησύχησαν και ξεκίνησαν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης και επερωτήσεις στο Κοινοβούλιο με ιδιαίτερη κινητικότητα.
Σε αυτή την καταιγίδα παρεμβάσεων εντύπωση προκάλεσε ο άφωνος και άλαλος Κώστας Κουκοδήμος , υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού.
Σήμερα προέβη και για πρώτη φορά σε δύο «βαρυσήμαντα» δελτία τύπου. Ο κ. Κουκοδήμος δεν θέλει να μας ταλαιπωρεί πολύ και είναι λακωνικότατος. Τα βόδια μου αργά. Προτιμά ευχάριστα θέματα στα δελτία του και εγγυάται μάλλον «ενδιαφέρουσα» συνέχεια!
Στο πρώτο, μας ενημερώνει για την πρώτη (επιτέλους) συνεδρίαση της Κ.Ε. Αθλητισμού, στην οποία συζητήθηκαν τα σ/ν για την ποινική αντιμετώπιση του ντόπινγκ και για την ποινική αντιμετώπιση των προσυνεννοημένων αγώνων.

Στο δεύτερο ο κ. Κουκοδήμος μας κάνει δήλωση. Ω ναι! δηλώνει πόσο θετική είναι .....

.... «η πρόταση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών για τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού κυπέλλου Ελλάδος σε μαθητές». Εδώ προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα από το πρώτο δελτίο, σε μια μικρή έκθεση, επιπέδου γυμνασίου, όπου γίνεται λόγος για γιορτές, κοινωνούς και ολίγη από φαινόμενα βίας. Όλα σε ένα! Σαν το Vidal Sassoon! Καταπολεμά και την πιτυρίδα και τη λιπαρότητα! Εξολοθρευτής Κουκοδήμος …. Που κρυβόταν αυτή η διάνοια;
Ίσως επειδή ήταν η πρώτη απόπειρα επικοινωνίας του τομεάρχη αθλητισμού δεν ήθελε να μας εκπλήξει με το υπέροχο επίπεδο των προτάσεών του και των απόψεων που διαθέτει για τον σύγχρονο αθλητισμό. Στα επόμενα δελτία τύπου, έπειτα από κανένα δίμηνο, προβλέπεται να εκπλαγούμε περισσότερο!Αδημονούμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια :