Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ηρθαν τ’άγρια να διώξουν τα ήμερα στην Πρέβεζα

Καταστάσεις απείρου κάλους διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Νέα Δημοκρατία της Πρέβεζας, στα πλαίσια των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου ΝΟ.Δ.Ε και τοπικών συμβουλίων. Υπεύθυνος των πρωτοφανών γεγονότων για τα δεδομένα του νομού Πρεβέζης, είναι ο διορισμένος πρόεδρος Ν.ΕΦ.Ε Ξενοφών Καραγεωργίου. Ο Βυρωνιώτης «φώντας» για τους γνωρίζοντες, είναι αχυράνθρωπος του «συμπροέδρου» της Ν.Δ Δημήτρη Αβραμόπουλου. Έχοντας διατελέσει επί τρία χρόνια διοικητής στο νοσοκομείο της Θήβας, από ιδιωτικός υπάλληλος βρέθηκε εν μια νυκτί να «διαχειρίζεται» αρκετά εκκατομύρια ευρώ σε προμήθειες φαρμακευτικού και ιατρικού υλικού. Βρισκόμενος προφανώς σε εντεταλμένη υπηρεσία, παρουσιάστηκε στην Πρέβεζα ως διορισμένος σερίφης και αντί να βοηθήσει στην ομαλοποίηση των συνθηκών εκλογής, κατάφερε να δυναμιτίσει μια ήρεμη κατά τ’ άλλα διαδικασία, το αποτέλεσμα της οποίας είναι καθορισμένο προ πολλού. Ο συγκεκριμένος «κύριος», είχε βλέπετε το θράσος να ζητήσει την αλλαγή της κλειδαριάς των γραφείων της ΝΟ.Δ.Ε για να μην μπορούν να ......

...... πηγαίνουν στελέχη της προηγούμενης διοίκησης που είχαν στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη στην πρόσφατη εσψκομματική διαδικασία.
Σαν να μην έφτανε αυτό, επιτέθηκε με βαρύτατους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ,προπηλακίζοντας άνευ λόγου και αιτίας τον πρώην πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε, ο οποίος ζήτησε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ομαλή τέλεση της εκλογής.
Τέτοιες πρακτικές διχάζουν την Νέα Δημοκρατία αντί να την συσπειρώνουν, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπου το κόμμα καταγράφει τα χαμηλότερα ιστορικά δημοσκοπικά ποσοστά του. Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν τιμά τους διαχρονικούς αγώνες αυτών που έφεραν την Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, μιας κυβέρνησης της οποίας ο ίδιος έδρεψε τους καρπούς. Εξάλου άνθρωποι σαν τον κύριο «φώντα» ,ασκόντες την εξουσία και διαχειριζόμενοι δημόσιο χρήμα, είναι αυτοί που οδήγησαν την Νέα Δημοκρατία στον πολιτικό Κεάδα. Είναι σαφές πλέον πως κάποιοι βασιλικότεροι του βασιλέως επιθυμούν την Νέα Δημοκρατία του 15% και όχι την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη του 45%, για να μπορούν πάλι οι ίδιοι να κεφαλαιοποιήσουν προς ιδίων όφελος τις προσπάθειες της αγωνιστικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας.
Άραγε η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει επίγνωση των πεπραγμένων του εκλεκτού της και εάν ναι, συμφωνεί άραγε με τις πρακτικές του;
Γαλάζια Πρέβεζα

Δεν υπάρχουν σχόλια :