Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Καραμανλικοί διαδίδουν ότι ο «Σαμαράς δεν τραβάει» …

Κανένας δεν έχει πιστέψει ότι ο Καραμανλής το έχει βάλει κάτω και έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική. Σκέφτεται πάντοτε πως και πότε θα επιστρέψει. Γι’ αυτό υποστήριξε αρχηγό Αντώνη. Οι συμφωνίες ξεκινούν από πολύ παλιά. Δεν είναι πρόσφατες όπως θέλει ο ίδιος ο Καραμανλής να νομίζουμε. Αν και βλέπει τελευταία τον Αντώνη να του κάνει κορδελάκια. Μάλλον δεν έχει καταλάβει ο κύριος 20% ποιος κάνει κουμάντο στο μαγαζί.
Στο παρασκήνιο πιστοί καραμανλικοί διαδίδουν ότι θα έρθει η μέρα που θα τον παρακαλάνε να γυρίσει. Τότε θα γυρίσει θριαμβευτής. Έχει ζηλέψει του εθνάρχη θείου, που γύρισε από το Παρίσι με τυμπανοκρουσίες και θριάμβους.
Δεν είναι τυχαίο ότι καραμανλικοί, κατ’ ιδίαν διαδίδουν ότι «ο Σαμαράς δεν τραβάει». Ούτε οι περίεργοι σύμβουλοί του κάνουν για τη δουλειά. «Αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται»! Οι πρώτες επαφές με ορίζοντα την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού έχουν ήδη ξεκινήσει! «Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα». …. «Ο Καραμανλής θα δικαιωθεί από τις εξελίξεις» ….. «Ο Αντώνης έχει αποφασίσει να διαγράψει τη Ντόρα και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για την επόμενη μέρα». …
Στη σαμαρική πλευρά ακούνε τους ψιθύρους, μια και έχουν μάθει να λειτουργούν συνωμοτικά και στο παρασκήνιο. Καταλαβαίνουν ότι η καραμανλική φρουρά θεωρεί το σαμαρικό επιτελείο, ως αναλώσιμο και πιέζονται να επιδείξουν γρήγορα την «ανοιξιάτικη» πυγμή τους πριν οι φήμες πάρουν μεγάλες διαστάσεις στο εσωτερικό του κόμματος που με τόσο κόπο άλωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :