Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Μεγάλη δυσαρέσκεια στη Ρηγίλλης για το οικονομικό επιτελείο τους.

Οι διαφορές και οι αμφισβητήσεις μεταξύ των επιτελείων στη Νέα Ρηγίλλης βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο. Δε βγαίνουν ακόμα προς τα έξω. Είναι πολύ νωρίς.
Υπάρχουν π.χ. μεγάλες κόντρες μεταξύ του επιτελείου του κατακόκκινου Πάνου και του επιτελείου των Λαζαρίδη-Μουρούτη. Οι μεν λαϊκοί δεξιοί και οι δε ακραίοι "παιχνιδιάρηδες" νεοδεξιοί. Τα όργανα θα αρχίσουν όταν η ακραία νεοδεξιά θα θελήσει, ελέω αρχηγού Αντώνη, να επιβάλλει στην κεντροδεξιά φυσιογνωμία της ΝΔ, τις αξέχαστες ιδεολογικές ακροβασίες της Πολιτικής Άνοιξης, εμπλουτισμένες εν τω μεταξύ με ρεβανσισμό και μικροψυχία.

Προς το παρόν, στο επιτελείο του αρχηγού υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για το οικονομικό επιτελείο. Καράογλου και Σταϊκούρας …. δεν τραβάνε. Είναι μικροί και λίγοι. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Προκαλούν έντονες διαφοροποιήσεις στην οικονομική πολιτική της ανοιξιάτικης Νέας Δημοκρατίας.
Η ΝΔ θέλει μέτρα ή δεν θέλει; Εάν θέλει τότε γιατί αντιδρά στα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση; Εάν δεν θέλει τι ακριβώς ζητά; Και οι ίδιοι δεν ξέρουν. Μην το ψάχνετε. Τελούν εν συγχύσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :